Сексапилът на мъжките гривни

Мъжете обичат да носят гривни. Категорично. С костюм, с пуловер, с небрежна тениска – винаги. Мъжките гривни са груби. Предпочитаните камъни са тигрово око, матиран ахат, черен оникс, черен турмалин. Изчистени. Без закопчалки, без много метални орнаменти. Секси!

Ониксът е силен защитен камък. Смята се, че пази собственика си от внезапна смърт, нещастни случаи и големи загуби. Особено необходим е ониксът като талисман за хора, които са потенциално изложени на опасност. Черният оникс помага на бизнесмените за успешно развитие на дейността. Притежателят на черен оникс енергично умело преодолява всякакви препятствия. Ониксът дава финансова стабилност.

Черният минерал помага за успешното водене на преговори и сключването на изгодни сделки.

Ониксът от древни времена е смятан за камък на красноречието. Той помага на притежателя си да подбира правилните думи, за да достигне до аудиторията си. Това е причината ониксът да е любим камък на лектори, политици, проповедници и адвокати.

Бутикови бижута Love&Life

Ако търсите уважение също можете да прибегнете до помощта на камъка. Минералът е полезен за тези, които имат нужда от повече настойчивост, целеустременост и упорство за постигане на целите си.

Под въздействието на оникса бавно, но сигурно се придвижвате към мечтите си.

Собственикът на камъка възможност да се концентрира с лекота върху най-важното. Камъкът помага на меките и безволеви личности да придобият твърдост и целеустременост. Минералът премахва отрицателните мисли и емоции. Изпълва организма с енергия и сила, премахва умората. Поради тази причина се препоръчва носенето на оникс преди изпити, преговори и важни сделки. Камъкът усилва енергийното поле на притежателя си.

Тигровото око е почитано от древни времена. В Шумер от него правили амулети, поставяли го в очите на статуите. В Индия приемали тигровото око за защитен камък. Вярвали, че той отблъсква приближаващи хищници. Тигровото око било посветено на бог Шива.

В Африка и Австралия камъкът бил използван за тотемни символи и амулети на вождовете, символизиращи родовата власт и мощ.

Римските войници носели тигрово око в себе си, вярвайки, че то ги пази по време на битка. Върху камъкът гравирали магически символи за защита.

Благодарение на високата си енергетика тигровото око се използва за защита и днес.

Бижута от тигрово око е добре да се носят на събития с голямо струпване на хора, там където е възможно да попаднете на неуравновесени личности и енергийни вампири.

Тигровото око повишава интуицията и смелостта. Едно от най-уважаваните свойства на минерала е да привлича придобивки към своя притежател. Бижута от тигрово око предпазват от разорение, помагат за връщане на дълговете и увеличение на приходите.

Бутикови бижута Love&Life

Бижута от тигрово око се препоръчват на бинесмени и творци. Камъкът помага на тези, които действат, а не просто мечтаят. Нерешителните и неактивни притежатели на бижута от тигрово око или ги губят или ги чупят.

Смята се, че тигровото око намалява ревността и повишава доверието към партньора.

Благотворно е действието на тигровото око и върху здравето. Литотерапевтите твърдят, че камъкът намалява артритни болки, засилва имунната система, лекува безсъние, намалява стреса, понижава кръвното налягане, възстановява циркулацията на кръв след инсулт.

Малко известно свойство на тигровото око е регулирането на апетита.

Тигровото око е подходящ камък за всички зодии, но само ако човек е активен. Особено се препоръчва носенето му от Блзнаци и Дева. На Девите дава допълнителна енергия, а на Близнаците помага да разкрият скрити таланти.

Бутикови бижута Love&Life

 Цветовите разновидности на турмалина са повече от петдесет. По какво се различават и какви са свойствата на този загадъчен камък?

Турмалинът е познат от древни времена.  Византийците го носели в златен обков, а в Русия бил на особена почит. Именно турмалин бил подарен на императрица Екатерина II от шведския крал и всъщност тя не е била единствената руска императрица, притежаваща турмалин. Турмалин с размер 500 карата украсявал короната на императрица Ана.

Различните цветове на турмалина не се различават много по своите свойства.

Черният турмалин притежава особени магически свойства. Той не отдава или приема енергия, а образува защитно поле около своя притежател, което го пази от всякакви злонамерени въздействия. Смята се, че черният турмалин понижава стреса, успокоява, спомага за запазване на позитивизма дори в сложни ситуации.

Зеленият турмалин въздейства благоприятно на нервната система, сърцето и психиката. Спомага за възстановяване на вътрешната хармония и разкриване на творческите способности. Възстановява съня, премахва безпокойството, спомага за намирането на оптимално решение на всеки проблем.

Турмалин Параиба  - цветът на този турмалин варира от изумруден до син. Този турмалин се добива в провинция Параиба в Бразилия, откъдето идва и името му.

Смята се, че този камък помага на всеки да се свърже със самия себе си и да достигне до дълбините на подсъзнанието.

Розовият турмалин привлича любов и учи своя притежател да обича себе и да бъде в хармония със себе си. Камъкът дава спокойствие и премахва неприятните емоции.

Динен турмалин – червени, зелени и бели ивици. Смята се, че този камък пробужда в своя собственик състрадание, мекота, умение да прави компромиси. Помага да разбираме по-добре хора и ситуации и ясно да изразяваме своите намерения. Камъкът укрепва нервната система, намалява напрежението и премахва депресията.

Японски учени провели проучване и доказали неоспоримо лечебните свойства на турмалина. Научните изследвания потвърдили, че турмалинът притежава особено електромагнитно поле, което влияе благотворно на човешкото здраве. 

Поръчайте изработването на гривна специално за Вас – изберете своя камък, посочете размер и ще получите своето бижу – талисман, което ще бъде винаги с Вас.

Love&Life – Обичай и Живей!


  • Публикувана в: Блог - новини
  • Created Date: 2017-04-10
  • Видяна: 1811
  • Коментари: 0
Tags:

Оставете коментар