Булките предпочитат перли и седеф

За своя най-важен ден  - сватбата - дамите предпочитат колиета от перли и седеф.Колекцията  бижута от естествени перли и седеф на  Love&Life можете да видите в Сватбен салон „Диамант“, София, ул. „Пиротска“ № 3.

Нежни, стилни и деликатни, колиетата на Love&Life са отлично допълнение към всяка булчинска рокля. 

Разнообразието от дължини позволява да съчетаете успешно колието с всяко деколте.

Бутикови бижута Love&Life

Късо колие от перли, например, е чудесно допълнение към рокля с дълбоко деколте и наметка от гъши пух.

Предпочитаните гривни за сватбения ден са  едноредни, но ако роклята се допълва от дълги ръкавици, можете смело да изберете по-масивните мемори гривни от естествени перли и седеф на Love&Life.

Love&Life изработва бутикови колиета и гривни по поръчка. Можете да заявите размер, материал и модел, които да бъдат създадени специално за Вас и да бъдат изцяло съобразени с  цвета и модела на сватбената Ви рокля.

За поръчки – office@lovelifebg.com  или 0898521110

Несъмнено, булката е най-важна на сватбата, но кумовете, родителите и роднините са не по-малко важни. Техните тоалети и аксесоари също заслужават специално внимание.

Бутикови бижута Love&Life

Оникс, планински кристал, аметист, карнеол, ахат, жадеит, нефрит, цитрин, котешко око, кехлибар са само част от камъните, от които Love&Life създава бижута за Вас.

За Вашите официални тоалети можете да поръчате изработка на колиета и гривни от  скъпоценни камъни или друг предпочитан от Вас материал на office@lovelifebg.com  или 0898521110.

  • Публикувана в: Блог - новини
  • Created Date: 2017-01-24
  • Видяна: 704
  • Коментари: 0

Оставете коментар