Сугилит клас АААА - 6 мм

  • 15.00лв.
  • Наличност:10
  • Модел: love88-2
Mercedes-Benz   Коледа идва с подаръци от Love&Life   Коледа идва с подаръци от Love&Life
Количество:

Сугилит  клас АААА - 6 мм

Цената е за един брой

Сугилитът помага за повишаване на физическата издръжливост. Използвайте този камък за подпомагане на лечението при дефицит на желязо, както и при затруднено дишане или други здравословни предизвикателства, свързани с белите дробове. Полезен е при анемия, астма и алергии. Този камък има хармонизиращ ефект върху нервите и мозъчната функция. Той помага при епилепсия, дислексия, аутизъм и синдром на Аспергер.

Сугилитът ще насърчи възстановяването от инфекция и вируси. Този камък засилва функцията на епифизата и хипофизата. 

Сугилитът е полезен за противодействие на кошмарите, безсънието и други нарушения на съня. Предлага ви спокойствие и може да помогне за освобождаване от страхове.

Сугилитът подобрява способността да се изправяте срещу неприятните неща. Той разтваря напрежението в душата, облекчава скръбта и мъката и помага при страх, параноя и шизофрения.

Това е камък на сърцето и помага за лечение на емоционални травми. Полезен е за осиновени деца, които се чувстват отхвърлени от родителите си. Сугилитът е отличен за деца, на които им е трудно да общуват. 

Това е мощен любовен камък, който избягва сантименталността във връзките, като същевременно насърчава ангажираността в добри и лоши времена. Носете сугилит, за да привлечете сродни души и да насърчите любовта към живота и вярата в присъщата доброта на хората.

Сугилитът ви помага да  обичате и да бъдете обичани. Използвайте този камък, за да развиете истинско разбиране за откъсването, което може да ви помогне да развиете здравословни взаимоотношения, след като осъзнаете непостоянната природа на реалността. Този камък ще ви помогне да трансформирате обезпокоителни емоции или остарели вярвания, особено що се отнася до връзката ви с другите.

Сугилитът ви помага да преодолеете безнадеждността. Той ви напомня, че можете да постигнете всичко, за което можете да мечтаете, и ви дава сила и смелост да проявите тези мечти. Идеален е за онези хора, които са склонни да изпадат в негативно мислене или които нямат увереност в своите способности.

Сугилитът е полезен за противодействие на кошмарите, безсънието и други нарушения на съня. предлага ви спокойствие и може да помогне за успокояване на нервите и освобождаване от притеснения. Той помага на прошката и премахва враждебността.

Sugilite ви позволява да се справяте и да преодолявате конфликти, без да правите компромиси. Той помага да се намерят решения, които се основават на споразумение и не поставят другата страна в неравностойно положение. Сугилитът ви помага да се освободите от миналото и да продължите напред по положителен начин. Този камък отклонява негативните мисли, проектирани от другите и от вас самите. Трансмутационната сила на този камък трансформира негативните системи от вярвания, като нежно ви насочва към по-полезни системи от вярвания. Енергията на Сугилит успокоява безмилостното вътрешно бърборене и приканва към мир и спокоен ум.

Сугилитът е мощен камък за отваряне на третото око и етерните чакри. Той активира вътрешното зрение и ви отваря за вашите най-съкровени мотивации, мисли и убеждения. Ярките, живи цветове на сугилит отварят горните чакри, за да ви позволят да се свържете с мечтите си. По-тъмните цветни камъни ви помагат да заземите тези мечти в реалност и да запазите вашата твърдост в преследването им.

Сугилитът е добър за хора, които смятат, че просто не се вписват никъде. Също така помага на тези, които страдат от параноя, шизофрения и аутизъм, помага им да се приземят в настоящата реалност.

Сугилит ви помага да поддържате собствената си гледна точка. Насърчава ви да живеете в съответствие с вашата вътрешна истина и да не позволявате да бъдете отклонени от нея, било чрез натиск или убеждаване. Този камък ви помага, когато искате да си припомните минали животи, той поддържа баланса между физческия и духовния свят. Сугилитът насърчава личната трансформация. Използвайте го, за да подобрите медитативните си практики.

Сугилитът ви помага да повярвате във възможностите на живота. Помага ви да си представите нещо различно от това, което преживявате в момента, предлагайки надежда и оптимизъм за по-добро бъдеще. Този камък може да помогне за отблъскване на негативизма и за запълване на аурата ви с високочестотна светлина.

Сугилитът ви учи как да живеете честно  и напомня на душата причините, заради които сте тук. Този камък ви помага да намерите отговорите, които всеки си задава в даден момент. „Защо съм тук?“, „Кой съм аз всъщност?“. Този камък ще ви предпази от шок, травма и разочарования. Той помага на високочувствителните хора и работниците на светлината да се адаптират към вибрациите на земята, без да се затъва в подробности.

Сугилитът е един от любовните камъни, донасящ енергията на лилавия лъч на земята. Той представлява духовна любов и мъдрост. Сугилитът вдъхновява духовното осъзнаване и насърчава способността ви за канализиране.

Сугилит отваря, изчиства и балансира каналите на Кундалини и чакрите на Кундалини. 

Този камък улеснява живота в настоящето, а не в миналото или бъдещето. Този камък надхвърля границите на времето, лекува тялото чрез ума и кармичното изцеление.  Сугилит настройва вашата лична вибрация към тази на Земята и планетарната мрежа на ума. Сугилитът балансира лявото и дясното полукълбо на мозъка.

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Стандартни размери на пръстени

Можете да измерите обиколката на пръста си с лента и след това да я наложите върху линия. Това е обиколката на вашия пръст в мм.


Европа

САЩ

България

/обиколка в мм/

Диаметър в мм

11

6

51

16.0

14

7

54

17.0

17

8

57

18.0

20

9

60

19.0

23

10

63

20.0Стандартни размери на гривни:

размер на китката 
(в inches)

размер на гривната
(в inches)

размер на гривната
(в cm)


6-1/2"

7"

17.75 cm


6-3/4"

7-1/4"

18.50 cm


7"

7-1/2"

19.00 cm


7-1/4"

7-3/4"

19.75 cm


7-1/2"

8" up

21.50 cm


Стандартните размери на гривните са7" за жени и 8" за мъже. Приблизителниятразмер на китката се определя с шивашкиметър увит около китката, под кокалчетона китката.Стандартни дължини на колиета:

размер на колието
(в inches)

размер на колието
(в cm)

 

16"

40.60 cm

колие по врата

17-18"

43-45.70 cm

колие на ключицата

20"

50.80 cm

няколко см под ключицата

22"

55.90 cm

около деколтето

24"

61.00 cm

под деколтето