Перидот 3.5 мм

  • 2.50лв.
  • Наличност:18
  • Модел: love443
Mercedes-Benz   Коледа идва с подаръци от Love&Life   Коледа идва с подаръци от Love&Life
Количество:

Перидот 3.5 мм

Цената е за един брой

Както при другите скъпоценни камъни, цветът на перидота е пряко свързан с части от тялото, на които може да бъде от помощ. Благодарение на жълтеникавозеления си цвят, се смята, че перидотът лекува заболявания на черния дроб и трудности с храносмилането. Той подпомага физическата детоксикация и помага при проблеми с бъбреците, пикочния мехур, жлъчния мехур и стомаха. Перидот лекува такива заболявания като язви, запек и синдром на раздразнените черва. Също така е полезен за подпомагане на лечението на ухапвания от насекоми. Перидот има тонизиращо действие - лекува и регенерира тъканите, засилва метаболизма и благоприятства кожата. Той помага на сърцето, тимуса, белите дробове и далака. Ако се постави върху корема, помага за раждането, като засилва мускулните контракции и същевременно намалява болката. Перидот също е полезен при лечение на кожни заболявания и проблеми, свързани с надбъбречните жлези и ендокринната система. Използва се и за лечение на треска. 

Перидот е много полезен при лечение на депресия. Това е камък на лекотата, който противодейства на ефектите от негативните емоции. Той има способността да балансира процеса на емоционално освобождаване и детоксикира отрицателните емоции, като ги довежда до комфортни нива. Перидот насърчава емоционалния баланс, сигурността и вътрешния мир. Успокоява нервността, лекува емоционална и физическа болка и облекчава страданието. Тъй като успокоява нервната система, перидотът е полезен и за насърчаване на съня. Перидот прогонва летаргията, която може да атакува някой, който изпитва депресия. Енергията на камъка балансира биполярни разстройства и други форми на депресия и помага на самочувствието или нараненото его. Това също води до необходимата промяна, която е много необходима на този, който е в депресия.

Перидот отваря, прочиства и активира сърцето, което може да помогне за освобождаване от стари товари. Всички тежести, вина и мании се изчистват и започва  психологическа яснота и чувство за благополучие. Перидот учи, че задържането на миналото е контрапродуктивно. Показва ви как да се откъснете от външните влияния и как да се обърнете към собствените си висши енергии за насоки. Той помага за бързо движение напред в терапевтични ситуации. Също така ви помага да разберете съдбата и духовната си цел, като ви помага да постигнете пълния си потенциал. Като цяло камъкът изостря ума и го отваря към нови нива на осъзнаване.

Перидот може да бъде изключително полезен за тези, които имат проблеми със самочувствието. Камъкът повишава увереността и твърдостта без агресия. Помага на човек да види собствената си светлина и да осъзнае, че заслужава любов. Той помага да се обърне назад към миналото при негативни преживявания и показва на човека как да си прости. Перидот помага да се справим с чувството за вина, независимо дали е самоналожено или е продукт на други манипулативни начини. Това може да ви помогне да признаете грешките си и да продължите напред, поемайки отговорност за собствения си живот, особено когато вярвате, че всичко е по вина на някой друг. Също така помага на тези, които смятат, че имат малко лична сила, тъй като носенето на камъка  ще ви даде допълнителен тласък, от който може да се нуждаете. Той е стимулиращ на енергийно ниво, насърчава жизнеността както физиологично, така и психологически. Той е ободряващ и подмладяващ, насърчаващ достъпа до вътрешната визия и радостта. 

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Стандартни размери на пръстени

Можете да измерите обиколката на пръста си с лента и след това да я наложите върху линия. Това е обиколката на вашия пръст в мм.


Европа

САЩ

България

/обиколка в мм/

Диаметър в мм

11

6

51

16.0

14

7

54

17.0

17

8

57

18.0

20

9

60

19.0

23

10

63

20.0Стандартни размери на гривни:

размер на китката 
(в inches)

размер на гривната
(в inches)

размер на гривната
(в cm)


6-1/2"

7"

17.75 cm


6-3/4"

7-1/4"

18.50 cm


7"

7-1/2"

19.00 cm


7-1/4"

7-3/4"

19.75 cm


7-1/2"

8" up

21.50 cm


Стандартните размери на гривните са7" за жени и 8" за мъже. Приблизителниятразмер на китката се определя с шивашкиметър увит около китката, под кокалчетона китката.Стандартни дължини на колиета:

размер на колието
(в inches)

размер на колието
(в cm)

 

16"

40.60 cm

колие по врата

17-18"

43-45.70 cm

колие на ключицата

20"

50.80 cm

няколко см под ключицата

22"

55.90 cm

около деколтето

24"

61.00 cm

под деколтето