Лабрадорит 3.5-4

  • 8.00лв.
  • Наличност:6
  • Модел: Love665233
Mercedes-Benz   Коледа идва с подаръци от Love&Life   Коледа идва с подаръци от Love&Life
Количество:

Лабрадорит 3.5-4

цената е за 1 брой

Лабрадоритът може да помогне да се разкрие естеството на „мистериозните болести.“ Той може да покаже моделите, които са създали болестта и може да засили лечебните мисли и молитви.

Лабрадоритът е полезен за общото здраве на очите, нервите, мозъка, костите и гръбначния мозък. Този камък помага, когато трябва да балансирате разпределението на химичните вещества в мозъка, особено за тези, които са засегнати от множествена склероза, церебрална парализа, болест на Паркинсон, неврит на зрителния нерв, проблеми на ретината и психотични епизоди.

Лабрадоритът облекчава стреса и регулира метаболизма. Лекува настинки, подагра, ревматизъм, балансира хормоните и облекчава менструалното напрежение. Лабрадоритът ще понижи кръвното налягане.

Лабрадоритът може да помогне за разкриване на несъзнателни и подсъзнателни модели на убеждения, които генерират неприятни емоционални състояния. 

Лабрадоритът ви води към разбиране на връзката ви със себе си. Той също така ви позволява да видите през различните слоеве на вашите емоции. Той е идеален, когато сте в процес на преоткриване на себе си.

Този камък прогонва страховете, несигурността, както и психическите отломки от предишни разочарования, включително онези, които са преживени в минали животи. Лабрадоритът укрепва вярата в себе си и доверието във Вселената. 

Лабрадоритът е полезен спътник, когато преминавате през промени в живота си, като ви дава сила и постоянство.

Лабрадоритът е философски камък, който ви помага да изследвате дълбините на ума си. Използвайте този камък, за да осветявате знанието и мъдростта във вас.

Добър помощен инструмент за обучение, той ви помага да увеличите интелигентността си. Използвайте този камък в света на търговията, за да разберете тънкостите на пазара и да направите проницателни корекции в бизнес плановете.

Лабрадоритът успокоява прекалено активния ум и енергизира въображението, носи ви нови идеи. Помага за увеличаване на вашите аналитични умения и рационалност.

Лабрадоритът помага на човек да се движи между реалностите и да се свързва с невидими сфери. Той подобрява психичните способности и увеличава уменията ви да визуализирате и възприемате с вътрешното око. Лабрадоритът е особено полезен за магическа и ритуална работа и действа като психическа защита за тези, които пътуват и служат на други нива на реалността.

Лабрадоритът ви помага да разпознаете различните ефекти, които светлината, цветът и звукът имат върху вашето съзнание и духовни практики. Това го прави добър камък за хората, които се интересуват от метафизика.

Това е полезен камък за медитация, осъзнато сънуване, психическо развитие и духовно осъзнаване. Разширява осъзнаването на сърцето и ума.

Лабрадоритът отклонява нежеланите енергии от аурата и предотвратява изтичането на енергия. Той образува бариера за отрицателните енергии, които се изхвърлят по време на медитация и терапия. Лабрадоритът стимулира интуицията и психическите дарби. Помага при съзерцание и самоанализ по време на медитация. Лабрадоритът е изключително мистичен и защитен камък, той внася светлина в живота ви. Издига съзнанието и се свързва с универсалните енергии.

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Стандартни размери на пръстени

Можете да измерите обиколката на пръста си с лента и след това да я наложите върху линия. Това е обиколката на вашия пръст в мм.


Европа

САЩ

България

/обиколка в мм/

Диаметър в мм

11

6

51

16.0

14

7

54

17.0

17

8

57

18.0

20

9

60

19.0

23

10

63

20.0Стандартни размери на гривни:

размер на китката 
(в inches)

размер на гривната
(в inches)

размер на гривната
(в cm)


6-1/2"

7"

17.75 cm


6-3/4"

7-1/4"

18.50 cm


7"

7-1/2"

19.00 cm


7-1/4"

7-3/4"

19.75 cm


7-1/2"

8" up

21.50 cm


Стандартните размери на гривните са7" за жени и 8" за мъже. Приблизителниятразмер на китката се определя с шивашкиметър увит около китката, под кокалчетона китката.Стандартни дължини на колиета:

размер на колието
(в inches)

размер на колието
(в cm)

 

16"

40.60 cm

колие по врата

17-18"

43-45.70 cm

колие на ключицата

20"

50.80 cm

няколко см под ключицата

22"

55.90 cm

около деколтето

24"

61.00 cm

под деколтето