Гранат - Хесонит гранат 5 мм

  • 5.00лв.
  • Наличност:4
  • Модел: love55
Mercedes-Benz   Коледа идва с подаръци от Love&Life   Коледа идва с подаръци от Love&Life
Количество:

Хесонит гранат 5 мм

Цената е за един брой.

Хесонитовият гранат е мощен талисман и прекрасно средство за проявяване на изобилие. Насърчава ни да бъдем отворени за получаване и растеж и да не си позволяваме да бъдем сковани и затворени. На практическо ниво, Hessonite Garnet ни приканва да разгледаме внимателно своите мисли и навици и да ги променяме при необходимост, за да можем непрекъснато да се превръщаме в по-добра версия на себе си. Hessonite Garnet ни напомня да не губим време да се чувстваме виновни или засрамени. Хесонитовият гранат е много радостен камък, който ни напомня, че животът е красиво приключение и сме благословени да бъдем в него. Хесонитовият гранат може да се използва за укрепване на интуицията и психическите ни способности и за запазване на безопасността ни при духовни пътувания. Хесонитовият гранат е настроен към коренната (1-ва) чакра и астрологичния знак на Овен. Той е свързан със стихията на Земята и вибрира с числото 6.


Емоционално: Хесонитовият гранат укрепва чувството ни за самоуважение и ни помага да правим избори, с които ще се гордеем. Той ни моли да отхвърлим всяко чувство за малоценност и вместо това да направим всичко възможно и да знаем, че това ще бъде достатъчно. Хесонитовият гранат дава смелост на сърцата ни, помагайки ни да обичаме смело и открито. Той премахва задръжките и чувствата на срам и недостойност, позволявайки ни наистина да прегърнем чувствеността и сексуалността. Хесонитовият гранат също е отличен съюзник по време на раздяла и сърдечни болки. Помага ни да се наслаждаваме по-добре на собствената си самотна компания и да се занимаваме с дейности, с които да се чувстваме обичани и обгрижвани.


Психично: Хесонитовият гранат ни насърчава да се изправим пред нови предизвикателства и да разширим своите умствени хоризонти. Помага ни да освободим стари идеи, вярвания и модели, когато те вече не представляват точно нивото ни на знания или действителния ни начин на живот. Това е камък на ново начало и свобода, който ни изтръгва от каквато и да е пътека и ни предизвиква да оживеем интелектуално и творчески. 


Физически: Хесонитовият гранат се препоръчва за всеки, който страда от проблеми, свързани с хормони, безплодие, импотентност или репродуктивна система, която просто не работи по начина, по който бихме желали. Когато тази част от тялото ни действа странно, това може да ни накара да се почувстваме много неловко и може да ни е неудобно или да ни е страх да разговаряме с лекар. Хесонитовият гранат ни помага да бъдем смели и любопитни и силно да ценим грижата за себе си. Като талисман, Hessonite Garnet може да ни помогне да се чувстваме обнадеждени, когато се опитваме да забременеем, особено ако се чувстваме изплашени поради минали проблеми с плодовитостта. 

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Стандартни размери на пръстени

Можете да измерите обиколката на пръста си с лента и след това да я наложите върху линия. Това е обиколката на вашия пръст в мм.


Европа

САЩ

България

/обиколка в мм/

Диаметър в мм

11

6

51

16.0

14

7

54

17.0

17

8

57

18.0

20

9

60

19.0

23

10

63

20.0Стандартни размери на гривни:

размер на китката 
(в inches)

размер на гривната
(в inches)

размер на гривната
(в cm)


6-1/2"

7"

17.75 cm


6-3/4"

7-1/4"

18.50 cm


7"

7-1/2"

19.00 cm


7-1/4"

7-3/4"

19.75 cm


7-1/2"

8" up

21.50 cm


Стандартните размери на гривните са7" за жени и 8" за мъже. Приблизителниятразмер на китката се определя с шивашкиметър увит около китката, под кокалчетона китката.Стандартни дължини на колиета:

размер на колието
(в inches)

размер на колието
(в cm)

 

16"

40.60 cm

колие по врата

17-18"

43-45.70 cm

колие на ключицата

20"

50.80 cm

няколко см под ключицата

22"

55.90 cm

около деколтето

24"

61.00 cm

под деколтето