Сребърно колие с аквамарин, тюркоаз, хризокола, амазонит, неонов апатит, изумруд

  • 369.00лв.
Mercedes-Benz   Коледа идва с подаръци от Love&Life   Коледа идва с подаръци от Love&Life
Количество:

925 Сребърно колие с аквамарин 20 мм, изумруд 5 мм, амазонит 4 мм, хризокола 6 мм, неонов апатит 5 мм, тюркоаз 4 мм, ларимар 2 мм

Дължина на колието 55 см

Изумрудът е символ на любов и щастие. Той носи просперитет, изобилие, растеж, мир, хармония, търпение, любов, вярност и честност. Изумрудът осигурява вдъхновение и помага на онези, които се нуждаят от баланс, изцеление и търпение. Той може също така да облекчи ефектите от депресията и помага при безсъние. Когато се носят директно върху кожата, можете да постигнете физическо, емоционално и психическо равновесие. Макар и много ефективни, когато се използват самостоятелно, смарагдите също се повлияват добре от използването им в комбинация с диаманти. Този кристал трябва да се почисти и презареди след всяка употреба.

Емералд носи единство, безусловна любов, партньорство и насърчава приятелството. Този камък осигурява физическо, емоционално и психическо равновесие. Той елиминира негативността от живота ви. Емералд фокусира вашите намерения, повишава вашето съзнание и повишава психическите способности и ясновидството.

Изумрудът ви дава сила да преодолеете нещастията. Той е камък на регенерацията, възстановяването и лекува негативните емоции. Смарагдът е полезен в случаи на клаустрофобия. Изумрудът дава умствена яснота и укрепва паметта. Той е камък на мъдростта, истината, разбирането и сътрудничеството.

Изумрудът ви помага да се възстановите от инфекциозни заболявания. Той лекува запушване на синусите, проблеми с белите дробове, изчиства очите. Емералд ще укрепи гръбнака и мускулите. Той детоксифицира черния дроб, сърцето и далака. Облекчава ревматичните болки и укрепва лигаментите. Смарагдът  контролира симптомите на епилепсия и злокачествени заболявания. Емералдите се препоръчват за дихателни проблеми, сърдечни затруднения, подути лимфни възли.

Ларимарът  е изключително рядък камък и находища от него има само на едно място в света – Доминиканската република.

Смята се, че Ларимарът е един от кристалите на Атлантида – камъни с голяма лечебна сила.

Ларимарът е много ефективен при панически атаки, страх, тревожност, депресия, фобии. Осигурява покой на всички нива – емоционално, ментално и физическо. Излъчва мир и любов, засилва спокойствието. Ларимар без усилие предизвиква дълбоко медитативно състояние. Той издига съзнанието и хармонизира тялото и душата към нови вибрации. В духовно отношение дава сили, разсейва ограниченията, които пречат на духовната същност и води душата по истинския й житейски път. Ларимарът е идеалния камък за търсещите духовен партньор, спомага за лекуването на връзките от предишен живот или сърдечна травма.

Психологически ларимарът премахва самоналожените блокажи и ограничения. Той премахва стремежа да вредите сами на себе си, особено ако има тенденция към мъченичество, и ви кара да поемете контрол над живота си. Особено полезен е за облекчаване на чувството на вина и преодоляване на страха. Когато преминавате през периоди на стрес и неизбежна промяна, той прави възможно хладнокръвното им посрещане.

В ментално отношение ларимарът внася ведрост и яснота, както и конструктивна мисъл. Стимулира креативността и окуражава отпускането по течението.

В емоционален аспект носи спокойствие и равновесие. Той е като антидот за емоционалните крайности и намалява биполярните смущения, лекува сърдечните наранявания и свързва отново с естествената виталност.

Положен над сърцето ларимарът премахва прикрепилите се към аурата мисловни форми. Той стимулира третото око, сърдечната, теменната и гърлената чакра и повишава собствените съпротивителни сили.


Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Стандартни размери на пръстени

Можете да измерите обиколката на пръста си с лента и след това да я наложите върху линия. Това е обиколката на вашия пръст в мм.


Европа

САЩ

България

/обиколка в мм/

Диаметър в мм

11

6

51

16.0

14

7

54

17.0

17

8

57

18.0

20

9

60

19.0

23

10

63

20.0Стандартни размери на гривни:

размер на китката 
(в inches)

размер на гривната
(в inches)

размер на гривната
(в cm)


6-1/2"

7"

17.75 cm


6-3/4"

7-1/4"

18.50 cm


7"

7-1/2"

19.00 cm


7-1/4"

7-3/4"

19.75 cm


7-1/2"

8" up

21.50 cm


Стандартните размери на гривните са7" за жени и 8" за мъже. Приблизителниятразмер на китката се определя с шивашкиметър увит около китката, под кокалчетона китката.Стандартни дължини на колиета:

размер на колието
(в inches)

размер на колието
(в cm)

 

16"

40.60 cm

колие по врата

17-18"

43-45.70 cm

колие на ключицата

20"

50.80 cm

няколко см под ключицата

22"

55.90 cm

около деколтето

24"

61.00 cm

под деколтетоПрепоръчани