Син халцедон 10 мм

  • 3.00лв.
  • Наличност:1
  • Модел: love4-9
Mercedes-Benz   Коледа идва с подаръци от Love&Life   Коледа идва с подаръци от Love&Life
Количество:

Син халцедон 10 мм - фасетиран

Цената е за един брой

Синият халцедон е добър  камък за гърлената чакра и здравето на гърлото. Той може да помогне за укрепване на гласовия ви апарат и за предотвратяване или излекуване на гласовото напрежение. Това е отличен избор за успокояване на болки в гърлото и инфекции на гърлото. Синият халцедон е полезен за лечение на проблеми, свързани с гърлото, шията или главата. Използвайте този камък за главоболие, болки в гърлото или ухото. Полезен е за успокояване на възпалението и състоянието на синусите. Синият халцедон позволява на течностите в тялото да текат правилно, така че да се избегне натрупването на налягане, например зад очите или в лигавиците. Това ще облекчи сенната хрема и алергиите към растенията, които причиняват дихателни проблеми и могат да ускорят разтварянето или преминаването на камъни в жлъчката и бъбреците. Също така може да увеличи лактацията при кърмачки.

За тези, които изпитват чести пристъпи с ирационален гняв, страх, паника или безпокойство, синият халцедон може да помогне за успокояване на тези емоционални модели и разтварянето им в енергийното поле. За тези, които са склонни да говорят, преди да обмислят въздействието на думите си, този камък ви помага да осъзнаете по-добре думите и тона на гласа си. Синият халцедон облекчава враждебността и раздразнителността. Той насърчава чувствата на доброта и състрадание. Този камък балансира вашите емоции. С този камък в ръка задайте своето намерение да пренастроите емоциите си и да подредите всички свои смущаващи чувства.

Синият халцедон предизвиква успокояващата енергия на спокойно езеро. Използвайте този камък, за да изключите непрестанното бърборене, което се случва в съзнанието ви. Дишайте дълбоко и се отпуснете. Успокояващата вибрация на този камък забавя вътрешните разговори, като ви помага да сортирате многото умствени образи и разговори, случващи се вътре. Синият халцедон е реалният фактор, заместващ илюзиите и неясните обещания с практически планове и реалистични графици за всяко съвместно или колективно предприятие, независимо дали у дома или на работа.  Когато носите син халцедон, ще откриете, че стресът и раздразнителността ви са разсеяни и заменени с чувство на спокойствие и щастие.

Този камък помага за божествена комуникация, реч и канализиране. Той подпомага ремонта на енергийното поле и запечатването на течове или дупки. Синият халцедон осигурява духовна сила и вродена мъдрост. Може да се използва, за да се докоснете до връзката си с вашите предци и мъдростта и знанията на онези, които са ходили по тази планета преди вас. Синият халцедон е камък за телепатична и психическа комуникация, независимо дали със земни пазители, духовни водачи или ангели.

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Стандартни размери на пръстени

Можете да измерите обиколката на пръста си с лента и след това да я наложите върху линия. Това е обиколката на вашия пръст в мм.


Европа

САЩ

България

/обиколка в мм/

Диаметър в мм

11

6

51

16.0

14

7

54

17.0

17

8

57

18.0

20

9

60

19.0

23

10

63

20.0Стандартни размери на гривни:

размер на китката 
(в inches)

размер на гривната
(в inches)

размер на гривната
(в cm)


6-1/2"

7"

17.75 cm


6-3/4"

7-1/4"

18.50 cm


7"

7-1/2"

19.00 cm


7-1/4"

7-3/4"

19.75 cm


7-1/2"

8" up

21.50 cm


Стандартните размери на гривните са7" за жени и 8" за мъже. Приблизителниятразмер на китката се определя с шивашкиметър увит около китката, под кокалчетона китката.Стандартни дължини на колиета:

размер на колието
(в inches)

размер на колието
(в cm)

 

16"

40.60 cm

колие по врата

17-18"

43-45.70 cm

колие на ключицата

20"

50.80 cm

няколко см под ключицата

22"

55.90 cm

около деколтето

24"

61.00 cm

под деколтетоПрепоръчани