Рядък Хималайски златен азезтулит, херкимер диамант и сребро 999

  • 729.00лв.
Mercedes-Benz   Коледа идва с подаръци от Love&Life   Коледа идва с подаръци от Love&Life
Количество:

Уникална гривна от рядък Хималайски златен азезтулит 13 мм,  херкимер диамант 4-6 мм и сребро 999.

Дължина на гривната 20 см

Азезтулит е рядък и събиращ светлина камък. Неговата изключително чиста вибрация - една от най-рафинираните в царството на минералите, резонира в най-високите честоти, които той отвежда към земята, за да подпомогнат духовната еволюция.

този кристал разширява съзнанието. Ако сте готови, може да го издигне заедно с вибрациите на по-висше ниво. Тъй като азезтулитът възбужда вашите трептения, помага самите вие да излъчвате положителни такива в полза на другите. Никога няма нужда от пречистване и е винаги зареден с енергия.

С азезтулита трябва да се внимава, ако не сте свикнали да работите в духовни светове или при високи честоти. Причиняваната от него вибрационна промяна е много силна и може да има неприятни странични ефекти, докато не се усвои изцяло. За това може да ви подготви използването на други духовни кристали, като аметрин и аквамарин. Но за да приемете тази промяна, трябва да отхвърлите старите модели и да завършите емоционалното прочистване. Матовите образци азезтулит са с по-малко финна вибрация и могат да бъдат полезна отправна точка преди работата с по-прозрачни форми.


БЕЛИЯТ АЗЕЗТУЛИТ е първият открит азезтулит. Това е мощен камък. Този камък предвещава много промени. Белият азезтулит внася Светлина в клетките, спомагайки за разтварянето на всички отрицателни модели, които създават заболяване.

Този камък почиства емоционалното тяло и го облива с любов, състрадание, радост, спокойствие.

Белият азезтулит излива потоп от духовна светлина във вашето съзнание, запалвайки Активиране на светлинното тяло, водещо в крайна сметка до вибрационното издигане.


АМАЗЕЗ АЗЕЗТУЛИТ

Амазез азезтулит стимулира заздравяването на мозъка и нервната система. Той носи духовна помощ на слаби или засегнати области на тялото.

Amazez azeztulite почиства емоционалното тяло от всички отрицателни привързаности, включително тъмни същества. Разсейва депресията, тревожността и плахостта и повишава самочувствието.

Amazez azeztulite отваря пътя към ускорената духовна еволюция чрез мощните си енергии за пречистване, защита и събуждане. Той отваря енергиите на кундалини, за да се издигне и да влезе в мозъка. Amazez azeztulite засилва всички психически способности. Той може да стимулира интуитивните способности, действайки като източник на творческо вдъхновение. 


САТЯЛОКА АЗЕЗТУЛИТ помага за трансформирането на физическото тяло в Тялото на Светлината.

Този камък улеснява постигането на духовно блаженство и екстатичен възторг.

Сатялока азезтулит отваря коронната чакра и излива потоп от духовна Светлина през всички нива - както духовно, така и физическо. Той събужда духовен стремеж и помага за творческото проявяване на най-висшите визии. Този камък стимулира истинското съзнание блаженство.

Позволява ви да постигнете фокус на съзнанието чрез волята на чакрата на слънчевия сплит. Когато се постави върху сърдечната чакра, ще почувствате дълбоко чувство на почит и признателност за присъствието на Божественото в сърцето си. 


ЗЛАТНИЯТ АЗЕЗТУЛИТ поддържа мозъка и нервната система. Стимулира епифизната жлеза, предизвиквайки различни положителни и приятни ефекти.

Златният азезтулит улеснява вътрешните състояния на еуфория, блаженство, радост и екстатично възторг. Те могат да помогнат за излекуване на стари модели на поведение и ограничения, породени от емоционални рани.

Този камък може да отвори сърдечната чакра, третото око и коронната чакра, стимулирайки ги към много по-високи нива на активност. Златният азезтулит може да доведе до визуално преживяване, пътуване във времето, междуизмерна комуникация и активиране на Светлинно тяло. Той предлага енергична подкрепа на мозъка и нервната система. Може да се използва за подпомагане на освобождаването на програми на страх или срам, които се съхраняват в мозъка ви. Златният азезтулит е в състояние да ви помогне да разберете как се чувстват другите.


ХИМАЛАЙСКИ ЗЛАТЕН АЗЕЗТУЛИТ

Хималайският златен азезтулит стимулира дълбокото изцеление на клетъчно ниво чрез вливането на Златна светлина. Той предлага специална подкрепа за сърцето, белите дробове и храносмилателната система.

Хималайският златен азезтулит ви насърчава да имате смелостта да създавате и носи радост, тъй като отваря портала на висше духовно осъзнаване.

Този камък носи чистия Златен лъч на духовната светлина в тялото. Засилва вътрешното зрение и улеснява съвместното създаване с Душата на света. Червените включвания в този камък са склонни да задълбочават енергиите, като засилва сексуалността.

Диамантът Херкимер не е диамант. Той е кварц с необикновена форма – има два заострени срещуположни върха. Това е най- високоенергийния кристал на планетата и мощен усилвател на духовната енергия. Херкимер диамантът има изключителна лечебна сила.

Диамантът Херкимер е най-мощния от всички кварцови кристали. Това, че природата го е създала по този начин – с два заострени срещуположни върха -   обяснява способността му не само да предава собствената си енергия, но и да получава духовна енергия и да я усилва и концентрира.

Херкимер Диамант има способността да увеличава силата и влиянието на други камъни. Изключително бързо премахва болка – поставя се върху засегнатата област и за минути отстранява неприятното усещане.

Кристалът премахва токсините от тялото, използва се за коригиране на дисбалансите в ДНК, клетъчните разстройства и метаболизма.

 Херкимер Диамант изчиства тялото и ума от несъзнателните страхове. Поради силната си енергия Херкимер не е камък, подходящ за деца. Продължителното носене на Херкимер Диамант като бижу, може да доведе до дезориентация при някои хора.

Среброто е чудесен метал за ментално, емоционално и физическо възстановяване и изчистване. Този благороден метал балансира и заземява. Среброто винаги се е свързвало с енергията на луната. И точно като лунната енергия нежно и внимателно премахва страхове, тревоги и стрес. Среброто в комбинация с кристали и скъпоценни камъни дава отлични резултати. 

Бижутата на Love&Life са бутикови - изработват се единични бройки. При избор на определен модел гривна, колие или обеци - ще получите специално изработени за Вас бижута.

Таблиците с размери са ориентировъчни. Изберете своя размер или посочете различни от изброените размери в коментар към поръчката.

Ако харесате определен модел гривна, например, но искате тя да бъде изработена с предпочитани от Вас скъпоценни камъни - не се колебайте да се свържете с нас. Ще създадем прекрасно бижу по Ваш вкус.

Освен избор на скъпоценни камъни, имате право и на избор на металните елементи на исканото от Вас бижу - можете да избирате между сребро 925, стомана, позлатени и посребрени метални елементи.

Благодарим за доверието!

Love&Life

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Стандартни размери на пръстени

Можете да измерите обиколката на пръста си с лента и след това да я наложите върху линия. Това е обиколката на вашия пръст в мм.


Европа

САЩ

България

/обиколка в мм/

Диаметър в мм

11

6

51

16.0

14

7

54

17.0

17

8

57

18.0

20

9

60

19.0

23

10

63

20.0Стандартни размери на гривни:

размер на китката 
(в inches)

размер на гривната
(в inches)

размер на гривната
(в cm)


6-1/2"

7"

17.75 cm


6-3/4"

7-1/4"

18.50 cm


7"

7-1/2"

19.00 cm


7-1/4"

7-3/4"

19.75 cm


7-1/2"

8" up

21.50 cm


Стандартните размери на гривните са7" за жени и 8" за мъже. Приблизителниятразмер на китката се определя с шивашкиметър увит около китката, под кокалчетона китката.Стандартни дължини на колиета:

размер на колието
(в inches)

размер на колието
(в cm)

 

16"

40.60 cm

колие по врата

17-18"

43-45.70 cm

колие на ключицата

20"

50.80 cm

няколко см под ключицата

22"

55.90 cm

около деколтето

24"

61.00 cm

под деколтетоПрепоръчани