Нумит и сребро 925 - колие

  • 109.00лв.
Mercedes-Benz   Коледа идва с подаръци от Love&Life   Коледа идва с подаръци от Love&Life
Количество:

Колие от нумит 8 мм и сребро 925

Дължина на колието 45 см

Нумитът е черен камък с великолепни отблясъци в златно, синьо и много рядко в червено. Камъкът притежава изключително мощна енергия. Осигурява на своя притежател силна защита от всички форми на негативна енергия на физическо, етерно и емоционално ниво.

Нумитът е в състояние да премахне енергийните блокажи. Изчиства и лекува аурата. Хармонизира интелектуалната мисъл с интуитивната мъдрост. Заземява физическото и етерно тяло и е в състояние да насочи енергия от етерното тяло към физическото.

На физическо ниво Нумитът може да се използва за генерално лечение във всички области, включително изчистване на кръвта, укрепване на бъбреците, премахване на инфекции, засилване на зрението, укрепване на централната нервна система.

Нумитът помага за осъзнаването и премахването на самоналожени ограничения. Дава ясно осъзнаване на истински важното.

Нумитът е камъкът на маговете и е изключително мощен защитник срещу зложелателство и психични манипулации. 


Nuummite е уникална комбинация от Anthophyllite, магнезиев железен силикат, и Gedrite, литиев амфибол. Намира се само в Гренландия и е много древен - на възраст около три милиарда години. Основният цвят на Nuummite е въгленно сив до черен, а лабрадоресцентните му цветове включват червено, оранжево, златно, жълто, зелено, синьо и виолетово. Най-често срещаният отразен цвят е златото. Нууммитът се добива в отдалечен район на Гренландия  само през топлите месеци. Нууммит е е получил името си от община Нуук в Гренландия, където камъкът е открит през 1982 г.


НУММИТ И ФИЗИЧЕСКО ЗДРАВЕ

Нууммитът може да се използва за общо лечение и за регенерация на тъканите. Използва се за облекчаване на болка и дискомфорт, свързани с главоболие и дегенеративни заболявания. Може да се използва при лечение на инфекции, за пречистване на кръвта и бъбреците и за регулиране на производството на инсулин. Може да се използва и при лечение на разстройства на гърлото, зрението и очите; използван е за изясняване и за укрепване на зрението и речта.  Може да се използва и за стимулиране на кръвообращението, за подпомагане на възстановяването от болестта на Паркинсон, за лечение на разстройства на централната нервна система, за лечение на нарушения на мозъка, за стимулиране на умствената острота и за намаляване на тревожността и стреса. 

Nuummite помага на хора, които страдат от депресия, стрес, негативни мисловни цикли, емоционален стрес и шок.

Литотерапевтите вярват, че Nuummite помага за разпознаването на нещата, които са необходими в живота ви, и ви помага да оставите това, което не ви е нужно.

Nuummite може да ви помогне да откриете своята вътрешна сила, да постигнете самообладание, безопасно да разследвате минали или алтернативни животи и да увеличите прозрението и интуицията си.

Nuummite има силата да ви отведе на пътешествие в дълбините на психиката. Той може да помогне за освобождаване на енергиите, затворени в подсъзнанието, части от ума, които може да са загубени от страх, травма, вина или срам. Той може да ви помогне да си припомните и освободите фиксирани енергии от детството, раждането или дори от минали животи. Това е солиден съюзник, който засилва вашата смелост и решителност да вършите каквато и да е вътрешна работа, необходима, за да бъдете излекувани и цялостни.

Nuummite предлага ясна визия за вашата истинска природа. Той помага при възприемането на вашите дарове, уроци и сила. Той учи на самоотговорност и помага да се избегне фалшивото смирение. Отричането на подаръците от живота, които сте получили, не помага на никого. Nuummite нежно ви напомня за това и помага да идентифицирате и използвате подаръците на живота.


Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Стандартни размери на пръстени

Можете да измерите обиколката на пръста си с лента и след това да я наложите върху линия. Това е обиколката на вашия пръст в мм.


Европа

САЩ

България

/обиколка в мм/

Диаметър в мм

11

6

51

16.0

14

7

54

17.0

17

8

57

18.0

20

9

60

19.0

23

10

63

20.0Стандартни размери на гривни:

размер на китката 
(в inches)

размер на гривната
(в inches)

размер на гривната
(в cm)


6-1/2"

7"

17.75 cm


6-3/4"

7-1/4"

18.50 cm


7"

7-1/2"

19.00 cm


7-1/4"

7-3/4"

19.75 cm


7-1/2"

8" up

21.50 cm


Стандартните размери на гривните са7" за жени и 8" за мъже. Приблизителниятразмер на китката се определя с шивашкиметър увит около китката, под кокалчетона китката.Стандартни дължини на колиета:

размер на колието
(в inches)

размер на колието
(в cm)

 

16"

40.60 cm

колие по врата

17-18"

43-45.70 cm

колие на ключицата

20"

50.80 cm

няколко см под ключицата

22"

55.90 cm

около деколтето

24"

61.00 cm

под деколтетоПрепоръчани