Молдавит и сребро 925

  • 239.00лв.
Mercedes-Benz   Коледа идва с подаръци от Love&Life   Коледа идва с подаръци от Love&Life
Количество:

Молдавит 6 мм

Дължина на колието 45 см

Молдавит

Молдавитът е камък на величието. Когато за първи път задържите в ръка Молдавит, ще усетите топлина първо в ръката, а след това постепенно и в цялото тяло. Пулсът се учестява, следва изпотяване или зачервяване на лицето. После идва емоционалното освобождаване, което може да варира от смях до сълзи. Молдавитът е камък, който ускорява личната и духовна еволюция.

Молдавитът е камък с богата история. Изделия от Молдавит са открити около най-старата известна статуя на богинята Венера, а някои легенди свързват Молдавита със Свещения Граал.

В някои версии Граалът е чашата, използвана от Христос на Тайната вечеря, докато други вярват, че Граалът не е чаша, а камък, паднал от небето от короната на Луцифер по време на войната между Бог и Сатана. В други истории Светия Граал е чаша, изваяна от Молдавит.

Молдавитът е тектит, образуван от междупланетен сблъсък. Почти всички учени са съгласни, че образуването на Молдавита съвпада с катастрофата на голям метеорит със Земята преди около 14,8 милиона години.

Според литотерапевтите, Молдавита е отличен за противодействие на цинизма и свързва дори най-уморените възрастни хора с чудесата на Вселената. Молдавитът облекчава съмненията, дори когато причината е неизвестна, успокоява притесненията за пари, като предоставя решения, които не са били разглеждани преди това.

Носенето на Молдавит като бижу позволява на енергиите му да останат във вибрационното поле, засилвайки ефекта на полезните синхронизации в ежедневието.

Молдавит е полезен камък за звездни деца и чувствителни души, за които е трудно да бъдат в своето въплъщение на Земята и изпитват трудности да се приспособят към страданието и дълбоките емоции. Поставен върху сърцето, Молдавита разкрива прицините и целта, поради които човек е тук и облекчава носталгията по дома за тези, чийто произход не е от Земята.

Молдавитът работи изключително добре в комбинация с други камъни, особено с кристалните енергии на кварцовите разновидности.

Молдавитът е полезен като средство за диагностика - осветява причината и източника на дисбаланса или болеста, а след това подпомага процеса на освобождаване и лечение. Високата му вибрационна енергия помага за възстановяването на блокираните зони, насърчавайки клетките да се върнат в първоначалното си състояние на съвършенство.

Подмладяващ камък, Молдавитът стимулира личната реализация и забавя процеса на стареене. Помага за запазване на паметта и предпазва от умствена дегенерация. 

Молдавит е отличен камък за лечение на подагра и подобно на други зелени камъни е отличен при проблеми с очите. Може да се използва при лечение на астма и други заболявания на дихателните пътища, алергии или обриви.

Молдавитът е камък на сърцето, достигащ до най-дълбоката вътрешна същност и довеждащ до повърхостта онова, което най-много трябва да разпознае, почете, интегрира или освободи. Неговата сила вкарва сърцето в единство с ума - умът твори, но гледа към сърцето, за да види какво си струва, а сърцето се научава да гледа на себе си и другите със състрадание и съпричастност.

Молдавитът е талисман, изпратен на Земята за духовно пробуждане, трансформация и еволюционен растеж. Той улеснява силната, ясна и пряка връзка между съзнанието  и Универсалния източник. Със своята сила, молдавитът има способността да се свързва с Възнесените Майстори и космическите пратеници и да вмъква в земния план тези мисловни модели и светлинни вибрации, които са най-полезни за възнесението и осветлението. 

Резонирането с молдавита също създава енергия на духовна защита. Той пречи на негативните енергии и обекти да се свързват или да се придържат към аурата на човека, и помага за прекъсване на връзката с нездравословни лични привързаности.

Молдавитът е камък, който носи драматична промяна в живота към по-добро.
Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Стандартни размери на пръстени

Можете да измерите обиколката на пръста си с лента и след това да я наложите върху линия. Това е обиколката на вашия пръст в мм.


Европа

САЩ

България

/обиколка в мм/

Диаметър в мм

11

6

51

16.0

14

7

54

17.0

17

8

57

18.0

20

9

60

19.0

23

10

63

20.0Стандартни размери на гривни:

размер на китката 
(в inches)

размер на гривната
(в inches)

размер на гривната
(в cm)


6-1/2"

7"

17.75 cm


6-3/4"

7-1/4"

18.50 cm


7"

7-1/2"

19.00 cm


7-1/4"

7-3/4"

19.75 cm


7-1/2"

8" up

21.50 cm


Стандартните размери на гривните са7" за жени и 8" за мъже. Приблизителниятразмер на китката се определя с шивашкиметър увит около китката, под кокалчетона китката.Стандартни дължини на колиета:

размер на колието
(в inches)

размер на колието
(в cm)

 

16"

40.60 cm

колие по врата

17-18"

43-45.70 cm

колие на ключицата

20"

50.80 cm

няколко см под ключицата

22"

55.90 cm

около деколтето

24"

61.00 cm

под деколтетоПрепоръчани