Содалит 8 мм

  • 1.00лв.
  • Наличност:30
  • Модел: love48473
Количество:
Този продукт има минимално количество на поръчка 4

Содалит 8 мм

Цената е за един брой

Уникалните свойства на содалита били ценени още от древните инки. Те използвали камъка за изработване на амулети, украшения, статуетки.

Първото литературно описание на минерала датира от 1811 г и почти оттогава започнало неговото активно използване в Европа. Магове и медиуми вярвали в космическата енергия на камъка, неговата способност да оказва влияние върху съдбата на човек, да лекува и да засилва интуицията.

Бижутата от содалит дават вътрешна хармония и засилват интуицията. Камъкът дава сила, подрежда мислите и засилва волята. Собственикът на камъкът безпроблемно се движи към своята цел и я постига без особени усилия. Украшения от содалит увеличават привлекателността на жените.

Според литотерапевтите содалитът влияе положително на сърдечно-съдовата система като намалява сърцебиенето и артериалното налягане.

Минералът нормализира и подобрява дейността на вътрешните органи, особено на щитовидната жлеза, намалява апетита и засилва имунната система.

Содалитът помага при неврози и депресии, премахва страха и неоснователните тревоги, чувството за вина и неувереността. Камъкът е в състояние да намали стреса и стабилизира емоциите.

Всяко бижу от содалит гарантира на собственика си успех, вътрешен покой, увереност в собствените сили. Особено подходящ е содалитът за представителите на хуманитарните специалности /юристи, лекари, учители/, студенти, бизнесмени и учени. На жените содалитът придава чар и помага при намирането на подходящия партньор.

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър