Тигрово око, Магнетит, сребро 925

  • 135.00лв.
Количество:

Тигрово око 10 мм

Магнетит 12 мм

Сребро 925

Тигровото око е свързано с ендокринната система - подпомага балансирането на хормоните. Има болкоуспокояващ ефект.

Златното тигрово око лекува стомашни проблеми, артрит и ревматизъм. Този камък повишава енергията и физическата сила.

Червеното тигрово око се препоръчва при анемия. Лекува очни инфекции, повишава либидото, премахва сексуални дисфункции. Препоръчва се носенето му при менопауза, менструални и психосоматични проблеми. Подпомага възстановяването на организма след операции.

Тигровото око е камък, който помага да се създаде хармония между хора с различни гледни точки, различни религиозни вярвания или различен поглед към живота. Той е чудесен помощник в създаването на хармонични отношения в семейството или връзката, където различните мнения водят до проблеми.

Златното тигрово око се препоръчва в периоди на диети или отказване от цигари и други вредни навици - премахва емоционалната зависимост. Премахва страхове, свързани с изолация. Увеличава вътрешната сила и емоционална стабилност. 

Среброто е чудесен метал за ментално, емоционално и физическо възстановяване и изчистване. Този благороден метал балансира и заземява. Среброто винаги се е свързвало с енергията на луната. И точно като лунната енергия нежно и внимателно премахва страхове, тревоги и стрес. Среброто в комбинация с кристали и скъпоценни камъни дава отлични резултати. 

Бижутата на Love&Life са бутикови - изработват се единични бройки. При избор на определен модел гривна, колие или обеци - ще получите специално изработени за Вас бижута.

Таблиците с размери са ориентировъчни. Изберете своя размер или посочете различни от изброените размери в коментар към поръчката.

Ако харесате определен модел гривна, например, но искате тя да бъде изработена с предпочитани от Вас скъпоценни камъни - не се колебайте да се свържете с нас. Ще създадем прекрасно бижу по Ваш вкус.

Освен избор на скъпоценни камъни, имате право и на избор на металните елементи на исканото от Вас бижу - можете да избирате между сребро 925, стомана, позлатени и посребрени метални елементи.

Благодарим за доверието!

Love&Life

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър