Ауралит 23, матиран планински кристал, сребро 925

  • 99.00лв.
Количество:

Ауралит 23 -  клас А+

размер 10  мм

Матиран планински кристал клас А+

размер 8 мм

Ауралит 23 е високовибрационен кристал, включващ в себе си аметист, планински кристал, зелен кварц, титанит, какоксенит, магнетит, пирит, гоетит, злато, сребро, платина, никел, халкопирит, епидот, борнит, рутил.

Кристалът носи хармония в живота на своя притежател, съчетавайки в себе си характеристиките на изброените по-горе минерали.


Бижутата на Love&Life са бутикови - изработват се единични бройки. При избор на определен модел гривна, колие или обеци - ще получите специално изработени за Вас бижута.

Таблиците с размери са ориентировъчни. Изберете своя размер или посочете различни от изброените размери в коментар към поръчката.

Ако харесате определен модел гривна, например, но искате тя да бъде изработена с предпочитани от Вас скъпоценни камъни - не се колебайте да се свържете с нас. Ще създадем прекрасно бижу по Ваш вкус.

Освен избор на скъпоценни камъни, имате право и на избор на металните елементи на исканото от Вас бижу - можете да избирате между сребро 925, стомана, позлатени и посребрени метални елементи.

Благодарим за доверието!

Love&Life

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър