Ларимар, Син Халцедон, сребро 925

  • 130.00лв.
  • Наличност:1
  • Производител: Love&Life Jewelery
  • Модел: Ларимар и син Халцедон, сребро 925
Количество:

Синият халцедон е камък на покоя. Помага при депресивни състояния. Дава на своя притежател силата да се справи с тревожността и стреса.

Ларимарът е камък, който дарява своя собственик с дълбоко усещане за защитеност и спокойствие. Изключително ефективен за премахване на неоснователни страхове, депресии и фобии.

Среброто е чудесен метал за ментално, емоционално и физическо възстановяване и изчистване. Този благороден метал балансира и заземява. Среброто винаги се е свързвало с енергията на луната. И точно като лунната енергия нежно и внимателно премахва страхове, тревоги и стрес. Среброто в комбинация с кристали и скъпоценни камъни дава отлични резултати. 

Бижутата на Love&Life са бутикови - изработват се единични бройки. При избор на определен модел гривна, колие или обеци - ще получите специално изработени за Вас бижута.

Таблиците с размери са ориентировъчни. Изберете своя размер или посочете различни от изброените размери в коментар към поръчката.

Ако харесате определен модел гривна, например, но искате тя да бъде изработена с предпочитани от Вас скъпоценни камъни - не се колебайте да се свържете с нас. Ще създадем прекрасно бижу по Ваш вкус.

Освен избор на скъпоценни камъни, имате право и на избор на металните елементи на исканото от Вас бижу - можете да избирате между сребро 925, стомана, позлатени и посребрени метални елементи.

Благодарим за доверието!

Love&Life

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър