Чароит, Аквамарин и сребро 925

  • 130.00лв.
Количество:

Размер на кристалите - 10 мм

Аквамаринът носи спокойствието на морето и небето. Дава покой на всички нива – емоционално, физическо и ментално.

Чароитът е рядък камък, който е изключително ефикасен при панически атаки, фобии и тревожност. Дава усещане за дълбок покой. 

Чароитът е камък на трансформацията. Помага да погледнем по нов начин на стари ситуации. Чароитът дава силна подкрепа при внезапни промени в живота.

Чароитът се препоръчва при алкохолна и хранителна детоксикация. Регулира кръвното налягане и регенерира клетките. Помага при безсъние и премахва страхове. Осигурява дълок сън без кошмари.

Чароитът е безценен камък, който помага да поемете отговорност за живота си.

Среброто е чудесен метал за ментално, емоционално и физическо възстановяване и изчистване. Този благороден метал балансира и заземява. Среброто винаги се е свързвало с енергията на луната. И точно като лунната енергия нежно и внимателно премахва страхове, тревоги и стрес. Среброто в комбинация с кристали и скъпоценни камъни дава отлични резултати. 

Бижутата на Love&Life са бутикови - изработват се единични бройки. При избор на определен модел гривна, колие или обеци - ще получите специално изработени за Вас бижута.

Таблиците с размери са ориентировъчни. Изберете своя размер или посочете различни от изброените размери в коментар към поръчката.

Ако харесате определен модел гривна, например, но искате тя да бъде изработена с предпочитани от Вас скъпоценни камъни - не се колебайте да се свържете с нас. Ще създадем прекрасно бижу по Ваш вкус.

Освен избор на скъпоценни камъни, имате право и на избор на металните елементи на исканото от Вас бижу - можете да избирате между сребро 925, стомана, позлатени и посребрени метални елементи.

Благодарим за доверието!

Love&Life

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър