Колие - Череп от Нумит и стомана

  • 329.00лв.
  • Наличност:1
  • Производител: Love&Life Jewelery
  • Модел: Skull of Numit
Количество:

Нумит

Нумитът е черен камък с великолепни отблясъци в златно, синьо и много рядко в червено. Камъкът притежава изключително мощна енергия. Осигурява на своя притежател силна защита от всички форми на негативна енергия на физическо, етерно и емоционално ниво.

Нумитът е в състояние да премахне енергийните блокажи. Изчиства и лекува аурата. Хармонизира интелектуалната мисъл с интуитивната мъдрост. Заземява физическото и етерно тяло и е в състояние да насочи енергия от етерното тяло към физическото.

На физическо ниво Нумитът може да се използва за генерално лечение във всички области, включително изчистване на кръвта, укрепване на бъбреците, премахване на инфекции, засилване на зрението, укрепване на централната нервна система.

Нумитът помага за осъзнаването и премахването на самоналожени ограничения. Дава ясно осъзнаване на истински важното.

Кристални черепи

Кристалите и скъпоценните камъни са използвани за лечение, насоки и подкрепа от стотици години. Една от причините крале и кралици да носят скъпоценни камъни е получаваната от тях мъдрост, изцеление и сила. Кристалите били използвани от шамани и лечители по цял свят. Почитани и използвани били и от древните цивилизации, заради техните мистични и лечебни свойства.

Древните култури смятали, че обработените във формата на човешки череп кристали, увеличават тяхната сила да лекуват и развиват човешкото съзнание на всички нива.Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър