Колие от карнеол и стомана

  • 20.00лв.
  • Наличност:В наличност
  • Производител: Love&Life Jewelery
  • Модел: Necklace of carnelian and steel
Количество:

 Според литотерапевтите,  карнеолът е изключително ефикасен при кисти и гинекологични проблеми. При продължително носене,  камъкът поема болестите и по повърхността му се появяват черни дупчици, които проникват навътре  - към сърцевината на кристала. Добре е, след като черните дупчици покрият по-голяма част от карнеола, той да бъде заровен в пръст и да започнете да носите  нов кристал, до пълно отстраняване на кисти и миоми.

Бижутата на Love&Life са бутикови - изработват се единични бройки. При избор на определен модел гривна, колие или обеци - ще получите специално изработени за Вас бижута.

Таблиците с размери са ориентировъчни. Изберете своя размер или посочете различни от изброените размери в коментар към поръчката.

Ако харесате определен модел гривна, например, но искате тя да бъде изработена с предпочитани от Вас скъпоценни камъни - не се колебайте да се свържете с нас. Ще създадем прекрасно бижу по Ваш вкус.

Освен избор на скъпоценни камъни, имате право и на избор на металните елементи на исканото от Вас бижу - можете да избирате между сребро 925, стомана, позлатени и посребрени метални елементи.

Благодарим за доверието!

Love&Life

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър