Карнеол и сребро 925

  • 95.00лв.
  • Наличност:100
  • Производител: Love&Life Jewelery
  • Модел: love9893
Количество:

Карнеолът е силен лечебен камък. Осигурява на своя притежател защита и повишава увереността и самочуствието.

Всички елементи са от сребро 925.

Карнеолът е камък на любовта, семейното щастие, верността, разбирателството. Защитава от предателство и измяна, тъга и неприятности. Носи благополучие в дома и повишава хармонията в отношенията. Карнеолът привлича късмет в бизнеса, засилва интуицията, развива красноречието, помага за намирането на правилен подход към околните. Влиянието на камъка върху жени и мъже е различно и зависи от неговия цвят. Жените обичат да носят светло червени и прасковени камъни карнеол, докато мъжете залагат на тъмно червените.

Карнеолът притежава удивителна лечебна сила – въздейства благоприятно на всички органи.

Бижутата на Love&Life са бутикови - изработват се единични бройки. При избор на определен модел гривна, колие или обеци - ще получите специално изработени за Вас бижута.

Таблиците с размери са ориентировъчни. Изберете своя размер или посочете различни от изброените размери в коментар към поръчката.

Ако харесате определен модел гривна, например, но искате тя да бъде изработена с предпочитани от Вас скъпоценни камъни - не се колебайте да се свържете с нас. Ще създадем прекрасно бижу по Ваш вкус.

Освен избор на скъпоценни камъни, имате право и на избор на металните елементи на исканото от Вас бижу - можете да избирате между сребро 925, стомана, позлатени и посребрени метални елементи.

Благодарим за доверието!

Love&Life


Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Етикети: Карнеол и сребро 925, Гривни за жени