Гривна от хаулит и цитрин

  • 45.00лв.
  • Наличност:101
  • Производител: Love&Life Jewelery
  • Модел: love7783
Количество:

Заради жълтият си цвят, цитринът се приема за слънчев камък. При умора и депресия цитринът е в състояние да върне енергията на своя собственик, давайки му слънчева енергия.
В някои страни цитринът е почитан като камък на парите и късмета, носещ късмет и привличащ финансови успехи. Препоръчва се парче цитрин да стои между банкнотите в портфейла ви за привличане на богатство.
Цитринът внася топлота в отношенията, придава увереност, помага за творчески успех.
Независимо от всичко това, в някои страни цитринът е смятан за камък на крадците и мошенниците. Украшения с цитрин често са носели джебчиите и измамниците.
Съвременните магове приемат цитрина за двойствен камък, който служи еднакво добре и на мошенниците и на порядъчните хора.
Още древните римляни са се възползвали от магическите свойства на цитрина да засилва красноречието и да завладява вниманието на публиката. Затова цитринът е камък, който смело може да бъде носен от всички, които имат публични изяви.
Цитринът дава увереност, грациозност. Затова се препоръчва носенето на цитрин от бижутери, скулптори, хирурзи, гравьори, художници.
Цитринът премахва главоболието, отблъсква депресията, ускорява лечението на дефекти в речта, особено при децата.

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Етикети: Гривна от хаулит и цитрин, Бижута за жени