Слънчев камък 4-5 мм

  • 5.00лв.
  • Наличност:10
  • Модел: love10989
Количество:

Фасетиран слънчев камък 4 - мм

Цената е за един брой

Слънчевият камък е изпълващ с веселие и светлина кристал. Носи радост от живота и добри чувства, извисява интуицията. Ако съществуването ви е загубило своята сладост, слънчевия камък ще я възстанови и ще ви помогне да се възпитате в този дух. Пречиствайки всички чакри и внасяйки светлина и енергия, той позволява на истинската ви същност да блести от щастие. Традиционно осъществява връзка с доброжелателните богове и с изпълнената с късмет и добруване съдба. Това е алхимичен камък, който създава задълбочена връзка със светлината и с възстановяващата сила на Слънцето както по време на медитация, така и в ежедневието.

Слънчевият камък е изключително полезен за премахване на "закачилите се" други хора - без значение дали е към чакрите или е към аурата. Това може да се отнася до менталното или емоционалното ниво и може да идва от властни родители, деца или любовници. Действието на тези "куки" източва вашата енергия. Слънчевият камък меко връща въздействието към другия човек и е изключително полезен при разкъсването на тези връзки. Дръжте го постянно в себе си, ако имате проблем да казвате "не"  и постоянно правите жертви за другите. Премахвайки лошото влияние той способства за използване на собствените сили, независимост и жизненост.

Емоционално камъкът действа като антидепресант и разсейва черните мисли. Особено ефективен е при сезонни емоционални смущения, внася светлина в зимната тъга. Премахвайки забраните и натрапчивите мисли, слънчевия камък преобръща чувството на провал и увеличава себеуважението и увереността. Даже най-закоравелия оптимист се повлиява от слънчевия камък.

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър