Оранжев авантюрин - 8 мм

  • 1.00лв.
  • Наличност:1
  • Модел: love4-009
Количество:

Оранжев авантюрин 8 мм

Цената е за един брой.

Авантюринът се препоръчва за облекчаване на заболявания на сърдечната и белодробната система и стимулиране на надбъбречните жлези. Авантюринът действа и като афродизиак, според литотерапевтите. Когато е поставен под леглото ви, той може да стимулира сексуалното желание и откритост. Авантюринът е от полза на тимусната жлеза, съединителната тъкан и нервната система. Той балансира кръвното налягане. Стимулира метаболизма, понижава холестерола и предотвратява артеросклерозата. Има противовъзпалителен ефект и може да облекчи кожни заболявания и алергии. Aventurine може да облекчи мигрена, главоболие и болка в очите. Той лекува надбъбречните жлези, белите дробове, синусите, сърцето и мускулната система. 

Зеленият авантюрин връща тялото под контрол и е полезен при злокачествени състояния. Зеленият авантюрин дава подкрепа, когато страдате от всички форми на сърдечни заболявания и инфекции. 

Оранжевият авантюрин е по-рядко срещан от зеления. Според литотерапевтите оранжевия авантюрин е камък на късмета и бързата печалба.

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър