Гривна от кианит и сребро 999

  • 139.00лв.
  • Наличност:1
  • Производител: Love&Life Jewelery
  • Модел: love3-0092
Количество:

Гривна от Кианит 8 мм и сребро 999

Дължина на гривната 20 см

Кианитът е високоенергиен кристал – има способността да хармонизира всички чакри. Не абсорбира отрицателна енергия и няма нужда от почистване.

Синият кианит има много силни вибрации, които създават много бързи трансфери на енергия. Той може да преодолее емоционалните блокажи между хората и да помогне при изпращането на телепатична информация. Кианитът помага за възстановяването на енергийния баланс  и има способността да балансира системите в тялото.

Синият кианит е чудесен камък за лечители, защото създава щит около лечителя, провежда лечебна енергия и създава духовна енергия.

Енергията на кианита помага при общуване, защитава аурата и унищожава отрицателната енергия. Стимулира телепатията, интуицията, ясното сънуване. Възстановява енергийния баланс във всички чакри. 

Синият кианит намалява кръвното налягане и облекчава болката.

Кианитът е идеален за настройване и медитация. Мощно успокояващо средство за предаване и ускоряване на високочестотните енергии, стимулиращо психическите способности и интуицията. 

Кианитът мигновено подрежда чакрите и ефирните тела, пречиствайки пътищата и меридианите. Той възстановява енергията чи във физическото тяло и неговите органи.

Тъй като кианитът не задържа негативното, няма нужда от пречистване.

Психологически поощрява изричането на истината, преодоляването на страховете и блокажите. Насърчава себеизразяването и комуникацията. Премахва объркването и разсейва блокажите, илюзиите, гнева, безисходицата и стреса. 

В духовно отношение кианитът спомага да се разделите с идеята за сляпата съдба или неумолимата карма. Показва ролята на отделния индивид в създаването на причините и мерките, необходими за уравновесяване на миналото. Той улеснява процеса на духовно извисяване, тъй като привлича светлинното тяло към физическия свят и свързва висшия разум с най-високите честоти.Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър