Масивно колие от оникс и стомана

  • 99.00лв.
Количество:

Масивно колие от оникс и стомана. размер на камъните - 20 - 30 мм.

Дължина на колието 50 см

Ониксът е силен защитен камък. Смята се, че пази собственика си от внезапна смърт, нещастни случаи и големи загуби. Особено необходим е ониксът като талисман за хора, които са потенциално изложени на опасност. Черният оникс помага на бизнесмените за успешно развитие на дейността. Притежателят на черен оникс енергично умело преодолява всякакви препятствия. Ониксът дава финансова стабилност.

Черният минерал помага за успешното водене на преговори и сключването на изгодни сделки.

Ониксът от древни времена е смятан за камък на красноречието. Той помага на притежателя си да подбира правилните думи, за да достигне до аудиторията си. Това е причината ониксът да е любим камък на лектори, политици, проповедници и адвокати.

Ако търсите уважение също можете да прибегнете до помощта на камъка. Минералът е полезен за тези, които имат нужда от повече настойчивост, целеустременост и упорство за постигане на целите си.

Под въздействието на оникса бавно, но сигурно се придвижвате към мечтите си.

Собственикът на камъка възможност да се концентрира с лекота върху най-важното. Камъкът помага на меките и безволеви личности да придобият твърдост и целеустременост. Минералът премахва отрицателните мисли и емоции. Изпълва организма с енергия и сила, премахва умората. Поради тази причина се препоръчва носенето на оникс преди изпити, преговори и важни сделки. Камъкът усилва енергийното поле на притежателя си.


Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър