Колие от Лазурит / Лапис Лазули и стомана

  • 35.00лв.
Количество:

Колие от Лазурит / Лапис Лазули - 5 - 10 мм и стомана в цвят злато.

Дължина на колието 45 см

Лазуритът  е символ на искренност, късмет и е отличен помощник в реализирането на плановете. В Египет са смятали лазурита за камък, който помага при общуването с Боговете. Древната индийска култура почитала лазурита като камък, укрепващ съзнанието, духа и тялото. В Европа приемали лазурита за символ на искренните отношения, благополучието и успеха. В наши дни лазурита се смята за камък, който може да освободи своя притежател от стари обиди, лоши мисли и постъпки. Лазуритът увеличава увереността, намалява тревожността и привлича успех и късмет.

Лазуритът отваря третото око и балансира гърлената чакра. Камъкът бързо освобождава от стреса и носи дълбоко чувство на покой. Притежава голяма виталност и е ключ към постигане на духовно просвещение.

Лазуритът е предпазващ камък, който осъществява контакт с духовните наставници. Той разпознава психичната атака, блокира я и връща енергията към нейния източник. Учи на силата на изречената дума и може да премахне клетвите или дисбаланса, причинен от неизречени в миналото думи.

Лазуритът насърчава поемането на отговорност за собствения живот. Разкрива вътрешната истина, окуражава самоосъзнаването и позволява себеизразяването без задръжки и компромиси. Ако подтисканият гняв създава блокажи в гърлото или в комуникацията, лазуритът го освобождава. Камъкът носи на своя притежател честност, състрадание и добросъвестност.

Лазуритът облекчава болката, особено главоболие и мигрена. Надделява над депресията, благоприятства дихателната и нервната система, гърлото, щитовидната жлеза. Облекчава безсънието и замайването.


Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър