Иолит

  • 3.50лв.
  • Наличност:6
  • Модел: love20980
Количество:

Фасетиран Иолит 5 мм - клас ААА

Цената е за един брой

Кордиерит е официалното наименование на минерала. Йолит е търговското наименование на камъка, а "воден сапфир" е  алтернативно име, дадено на камъка.

Йолитът е камък на визията. Активира третото око и улеснява визуализацията и интуитивното прозрение. Когато всички чакри са в съответствие, това ще стимулира връзка с вътрешното познание. Това е шамански камък, който се използва в церемониите и се използва за безопасно извеждане от преживявания на тялото.

Използвайте и носете този камък, ако откриете същите модели, които се повтарят в живота ви. Ако се опитвате да намерите своя път психически, духовно физически духовно. Искате ли да прегърнете вътрешния си гений, използвайте йолит, за да помогнете на ума си да намери правилната посока в живота.

Йолитът е полезен за подобряване на зрението. Също така ще помогне, ако бъдете предизвикани от посоката. Използвайте го, когато се опитвате да намерите своя път. Йолит отклонява електромагнитните вълни от мобилен телефон, телевизори и компютри. Ако работите с тези предмети всеки ден, поддържайте иолит върху своя човек постоянно. Той стимулира паметта и подпомага дисбалансите на съня.

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър