Рубин 4 - 5 мм

  • 8.00лв.
  • Наличност:39
  • Модел: love08098
Количество:

Рубин 4-5 мм

Цената  е за един брой.

Рубинът дава сила да се издигнем над страданието и да преодолеемт гнева и раните от миналото. Рубинът подкрепя чувствителните хора с изкривени възгледи за себе си и другите. Тези, които се смятат за некрасиви и необичани имат нужда от силата на рубина. Той им помага да приемат себе си.

Рубинът се счита за камък на кръвта. Укрепва сърцето, миокарда, вентрикулите и коронарните съдове и стимулира доброто кръвообращение. Рубинът е отличен помощник при сърдечни заболявания.

Рубинът помага за регулиране на менструалния поток и облекчаване на болката, свързана с менструацията. Той се счита за полезен за репродуктивните органи и често се използва за лечение на сексуална дисфункция, импотентност и безплодие, ранна менопауза и като подкрепа при гинекологични операции. Смята се, че е полезно носенето на рубин по време на бременност, особено при по-възрастни жени. 

Рубинът е полезен при детоксикация на тялото, кръвта и лимфата и е полезен при лечение на треска и инфекции. Той стимулира надбъбречните жлези, бъбреците и далака и подпомага недостатъчната циркулация и енергийния поток в краката. Може да се използва и за регулирането на теглото, особено когато причина за наднорменото тегло е емоционалното хранене.

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър