Амазез Азезтулит, чароит, розов турмалин, сребро 999, метеорит Гибеон

  • 1,390.00лв.
  • Наличност:1
  • Производител: Love&Life Jewelery
  • Модел: love5-2921
Количество:

Уникална гривна от Амазез Азезтулит 8 мм, Чароит 10 мм, розов турмалин  8 мм, метеорит Гибеон 8 мм, сребро 999

Дължина на гривната 20 см

Азезтулит е рядък и събиращ светлина камък. Неговата изключително чиста вибрация - една от най-рафинираните в царството на минералите, резонира в най-високите честоти, които той отвежда към земята, за да подпомогнат духовната еволюция.

този кристал разширява съзнанието. Ако сте готови, може да го издигне заедно с вибрациите на по-висше ниво. Тъй като азезтулитът възбужда вашите трептения, помага самите вие да излъчвате положителни такива в полза на другите. Никога няма нужда от пречистване и е винаги зареден с енергия.

С азезтулита трябва да се внимава, ако не сте свикнали да работите в духовни светове или при високи честоти. Причиняваната от него вибрационна промяна е много силна и може да има неприятни странични ефекти, докато не се усвои изцяло. За това може да ви подготви използването на други духовни кристали, като аметрин и аквамарин. Но за да приемете тази промяна, трябва да отхвърлите старите модели и да завършите емоционалното прочистване. Матовите образци азезтулит са с по-малко финна вибрация и могат да бъдат полезна отправна точка преди работата с по-прозрачни форми.


БЕЛИЯТ АЗЕЗТУЛИТ е първият открит азезтулит. Това е мощен камък. Този камък предвещава много промени. Белият азезтулит внася Светлина в клетките, спомагайки за разтварянето на всички отрицателни модели, които създават заболяване.

Този камък почиства емоционалното тяло и го облива с любов, състрадание, радост, спокойствие.

Белият азезтулит излива потоп от духовна светлина във вашето съзнание, запалвайки Активиране на светлинното тяло, водещо в крайна сметка до вибрационното издигане.


АМАЗЕЗ АЗЕЗТУЛИТ

Амазез азезтулит стимулира заздравяването на мозъка и нервната система. Той носи духовна помощ на слаби или засегнати области на тялото.

Amazez azeztulite почиства емоционалното тяло от всички отрицателни привързаности, включително тъмни същества. Разсейва депресията, тревожността и плахостта и повишава самочувствието.

Amazez azeztulite отваря пътя към ускорената духовна еволюция чрез мощните си енергии за пречистване, защита и събуждане. Той отваря енергиите на кундалини, за да се издигне и да влезе в мозъка. Amazez azeztulite засилва всички психически способности. Той може да стимулира интуитивните способности, действайки като източник на творческо вдъхновение. 


САТЯЛОКА АЗЕЗТУЛИТ помага за трансформирането на физическото тяло в Тялото на Светлината.

Този камък улеснява постигането на духовно блаженство и екстатичен възторг.

Сатялока азезтулит отваря коронната чакра и излива потоп от духовна Светлина през всички нива - както духовно, така и физическо. Той събужда духовен стремеж и помага за творческото проявяване на най-висшите визии. Този камък стимулира истинското съзнание блаженство.

Позволява ви да постигнете фокус на съзнанието чрез волята на чакрата на слънчевия сплит. Когато се постави върху сърдечната чакра, ще почувствате дълбоко чувство на почит и признателност за присъствието на Божественото в сърцето си. 


ЗЛАТНИЯТ АЗЕЗТУЛИТ поддържа мозъка и нервната система. Стимулира епифизната жлеза, предизвиквайки различни положителни и приятни ефекти.

Златният азезтулит улеснява вътрешните състояния на еуфория, блаженство, радост и екстатично възторг. Те могат да помогнат за излекуване на стари модели на поведение и ограничения, породени от емоционални рани.

Този камък може да отвори сърдечната чакра, третото око и коронната чакра, стимулирайки ги към много по-високи нива на активност. Златният азезтулит може да доведе до визуално преживяване, пътуване във времето, междуизмерна комуникация и активиране на Светлинно тяло. Той предлага енергична подкрепа на мозъка и нервната система. Може да се използва за подпомагане на освобождаването на програми на страх или срам, които се съхраняват в мозъка ви. Златният азезтулит е в състояние да ви помогне да разберете как се чувстват другите.


ХИМАЛАЙСКИ ЗЛАТЕН АЗЕЗТУЛИТ

Хималайският златен азезтулит стимулира дълбокото изцеление на клетъчно ниво чрез вливането на Златна светлина. Той предлага специална подкрепа за сърцето, белите дробове и храносмилателната система.

Хималайският златен азезтулит ви насърчава да имате смелостта да създавате и носи радост, тъй като отваря портала на висше духовно осъзнаване.

Този камък носи чистия Златен лъч на духовната светлина в тялото. Засилва вътрешното зрение и улеснява съвместното създаване с Душата на света. Червените включвания в този камък са склонни да задълбочават енергиите, като засилва сексуалността.

Чиcтoтo cpeбpo - пpoбa 999 - изчиcтвa opгaнизмa и пcиxиĸaтa oт oтpицaтeлни eнepгии, блoĸaжи, нaмaлявa бoлĸaтa, пoдпoмaгa лeчeниeтo нa opгaнизмa нa физичecĸo и пcиxичecĸo нивo. Πeтъp Дънoв пpeпopъчвa нoceнeтo нa чиcтo cpeбpo зa изчиcтвaнe нa opгaнизмa.

Чароитът е камък на трансформацията. Помага да погледнем по нов начин на стари ситуации. Чароитът дава силна подкрепа при внезапни промени в живота.

Чароитът се препоръчва при алкохолна и хранителна детоксикация. Регулира кръвното налягане и регенерира клетките. Помага при безсъние и премахва страхове. Осигурява дълок сън без кошмари.

Чароитът е безценен камък, който помага да поемете отговорност за живота си.

Метеорит Гибеон

Ключови думи: активиране на Кундалини, вътрешно зрение, духовно пробуждане, търпение и постоянство

Чакри: Основа, Слънчев сплит, Трето око

Елемент: Огън

Зодии: Всички

Номер: 3

История и употреба на метеорита Гибеон:

Метеоритите са били почитани като свещени дарове от Бог или Вселената от много култури. Те са камъни с висока вибрация и са били използвани за подпомагане на духовния растеж, подобряване на психичните способности и за свързване със същества от други сфери. Астролозите са използвали тези камъни, за да дадат по-точни показания.

Метеоритите Гибеон са съставени от желязо-никелова сплав и съдържат също кобалт и фосфор. Метеоритът Гибеон навлиза в нашата атмосфера с около 17 мили в секунда преди около 30 000 години. Експлодира високо в атмосферата, разпръсквайки се над голям регион на Намибия, Африка. Преди това метеоритът е пътувал през космоса повече от четири милиарда години, преди да падне на земята. Произлиза от ядрото на изчезнала планета, която е била взривена преди милиарди години по време на формирането на нашата Слънчева система. Красивите кристални модели в метеоритите на Гибеон са известни като Widmanstatten и са уникални за метеоритите. Тези модели могат да се формират само в продължение на милиони години охлаждане. Изчислено е, че са били необходими около 1000 години, докато тези разтопени парчета от планетарното ядро ​​се охладят само с 1 градус по Целзий!

Тип: Гибеон е железен метеорит.

Цветовите разновидности на турмалина са повече от петдесет. По какво се различават и какви са свойствата на този загадъчен камък?

Турмалинът е познат от древни времена.  Византийците го носели в златен обков, а в Русия бил на особена почит. Именно турмалин бил подарен на императрица Екатерина II от шведския крал и всъщност тя не е била единствената руска императрица, притежаваща турмалин. Турмалин с размер 500 карата украсявал короната на императрица Ана.

Различните цветове на турмалина не се различават много по своите свойства.

Черният турмалин притежава особени магически свойства. Той не отдава или приема енергия, а образува защитно поле около своя притежател, което го пази от всякакви злонамерени въздействия. Смята се, че черният турмалин понижава стреса, успокоява, спомага за запазване на позитивизма дори в сложни ситуации.

Зеленият турмалин въздейства благоприятно на нервната система, сърцето и психиката. Спомага за възстановяване на вътрешната хармония и разкриване на творческите способности. Възстановява съня, премахва безпокойството, спомага за намирането на оптимално решение на всеки проблем.

Турмалин Параиба  - цветът на този турмалин варира от изумруден до син. Този турмалин се добива в провинция Параиба в Бразилия, откъдето идва и името му.

Смята се, че този камък помага на всеки да се свърже със самия себе си и да достигне до дълбините на подсъзнанието.

Розовият турмалин привлича любов и учи своя притежател да обича себе и да бъде в хармония със себе си. Камъкът дава спокойствие и премахва неприятните емоции.

Динен турмалин – червени, зелени и бели ивици. Смята се, че този камък пробужда в своя собственик състрадание, мекота, умение да прави компромиси. Помага да разбираме по-добре хора и ситуации и ясно да изразяваме своите намерения. Камъкът укрепва нервната система, намалява напрежението и премахва депресията.

Японски учени провели проучване и доказали неоспоримо лечебните свойства на турмалина. Научните изследвания потвърдили, че турмалинът притежава особено електромагнитно поле, което влияе благотворно на човешкото здраве. Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър