Везувианит 6 - 6.5 мм

  • 3.00лв.
  • Наличност:2
  • Модел: love5-5
Количество:

Везувианит 6 - 6.5 мм

Цената е за един брой

Везувианит е камък със силни метафизични свойства. Мощната енергия на този камък ще ви помогне да следвате желанията на сърцето и да превъзмогнете своето его. Да премахнете ограниченията и да следвате своя истински път и да намерите своето истинско призвание.

Везувианит ви помага да освободите страха и старите модели, включително проблеми в минал живот, засягащи сегашния ви живот, които може да държите в подсъзнанието си.

Чрез освобождаване на тази енергия, ще получите възможност за духовен растеж и ще можете да промените живота си. Везувианит ви помага да осъзнаете ситуации от минали животи, които все още влияят на живота ви. Камъкът помага при депресия.

Везувианит помага да осъзнаете накъде трябва да насочите усилията и енергията си. Този камък ще ви помогне да живеете живота си по начина, по който наистина искате да живеете. 

Смята се, че везувианитът е свързан със сърдечната чакра. Този камък се използва, за да помогне за освобождаването на сдържания гняв по нежен начин, който помага на индивида да намери баланс в емоциите си. Според метафизичните вярвания, везувианитът помага не само да изравним емоциите, но може да ни помогне да мислим балансирано, като изчистваме негативни или повтарящи се мисли.

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър