Шива Лингам и сребро 925

  • 99.00лв.
  • Наличност:1
  • Производител: Love&Life Jewelery
  • Модел: love489921
Количество:

Колие от Шива Лингам 30 мм и сребро 925

Дължина на колието 55 см

Шива Лингам е камък, с форма на яйце, който символизира едновременно мъжа и жената, както и енергията на Създателя.

Шива Лингам стимулира енергийната система на тялото и подкрепя общото лечение на всички нива. Препоръчва се да се носи като амулет при импотентност, фригидност и всякакви сексуални и репродуктивни проблеми. 

Пълният енергиен ефект от  този камък е активирането на свещенната енергия Кундалини

Среброто е чудесен метал за ментално, емоционално и физическо възстановяване и изчистване. Този благороден метал балансира и заземява. Среброто винаги се е свързвало с енергията на луната. И точно като лунната енергия нежно и внимателно премахва страхове, тревоги и стрес. Среброто в комбинация с кристали и скъпоценни камъни дава отлични резултати.

Бижутата на Love&Life са бутикови - изработват се единични бройки. При избор на определен модел гривна, колие или обеци - ще получите специално изработени за Вас бижута.

Таблиците с размери са ориентировъчни. Изберете своя размер или посочете различни от изброените размери в коментар към поръчката.

Ако харесате определен модел гривна, например, но искате тя да бъде изработена с предпочитани от Вас скъпоценни камъни - не се колебайте да се свържете с нас. Ще създадем прекрасно бижу по Ваш вкус.

Освен избор на скъпоценни камъни, имате право и на избор на металните елементи на исканото от Вас бижу - можете да избирате между сребро 925, стомана, позлатени и посребрени метални елементи.

Благодарим за доверието!

Love&Life



Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър