Ларимар - Необработен Ларимар - 5 - 15 мм

  • 9.00лв.
  • Наличност:39
  • Производител: Love&Life Jewelery
  • Модел: love47492
Количество:

Необработен Ларимар 5/15 мм. Цената е за един брой.

Ларимарът  е изключително рядък камък и находища от него има само на едно място в света – Доминиканската република.

Смята се, че Ларимарът е един от кристалите на Атлантида – камъни с голяма лечебна сила.

Ларимарът е много ефективен при панически атаки, страх, тревожност, депресия, фобии. Осигурява покой на всички нива – емоционално, ментално и физическо. Излъчва мир и любов, засилва спокойствието. Ларимар без усилие предизвиква дълбоко медитативно състояние. Той издига съзнанието и хармонизира тялото и душата към нови вибрации. В духовно отношение дава сили, разсейва ограниченията, които пречат на духовната същност и води душата по истинския й житейски път. Ларимарът е идеалния камък за търсещите духовен партньор, спомага за лекуването на връзките от предишен живот или сърдечна травма.

Психологически ларимарът премахва самоналожените блокажи и ограничения. Той премахва стремежа да вредите сами на себе си, особено ако има тенденция към мъченичество, и ви кара да поемете контрол над живота си. Особено полезен е за облекчаване на чувството на вина и преодоляване на страха. Когато преминавате през периоди на стрес и неизбежна промяна, той прави възможно хладнокръвното им посрещане.

В ментално отношение ларимарът внася ведрост и яснота, както и конструктивна мисъл. Стимулира креативността и окуражава отпускането по течението.

В емоционален аспект носи спокойствие и равновесие. Той е като антидот за емоционалните крайности и намалява биполярните смущения, лекува сърдечните наранявания и свързва отново с естествената виталност.

Положен над сърцето ларимарът премахва прикрепилите се към аурата мисловни форми. Той стимулира третото око, сърдечната, теменната и гърлената чакра и повишава собствените съпротивителни сили.

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър