Селенит, шунгит, сребро 925

  • 239.00лв.
  • Наличност:1
  • Производител: Love&Life Jewelery
  • Модел: love392869
Количество:

Двуредна гривна от селенит, шунгит и сребро 925. Размер на селенита 8 мм. Размер на шунгита 22 мм. Размер на гривната 19 см. 

Pядъĸ ceлeнит oт Mapoĸo c изĸлючитeлнo ĸaчecтвo!

Ceлeнитът нямa нищo oбщo c лyнния ĸaмъĸ. Ceлeнитът e гипc и тpябвa мнoгo дa ce пaзи oт вoдa.

Ceлeнитът e c изĸлючитeлнo cилни лeчeбни cвoйcтвa - въздeйcтвa нa  физичecĸoтo и мeнтaлнoтo тялo c нeжнa, нo мoщнa eнepгия. Cилнo пpeпopъчитeлнo e нoceнeтo нa ceлeнит пpи пaниĸ aтaĸи, cилeн cтpec и тpeвoжнocти.

Селенитът притежава много силна вибрация и внася яснота на разума, отваря теменната и висшата теменна чакра и дава достъп до ангелското съзнание и висшите напътствия. Селенитът е камък, който дава дълбоко спокойствие, подходящ е за медитация и духовна работа, засилва телепатията, когато се държи в ръце. Най-чистият полупрозрачен селенит притежава неземни качества и за него се твърди, че изпълва пространството между светлината и материята.


Шунгитът е много рядък и изключително силен камък, за който се твърди, че е на възраст повече от 2 милиарда години. Той е известен както с познатите си от древността метафизични лечебни свойства, така и с антибактериалните си свойства. Силата на този камък е несравнима с никой друг.

Енергията на Шунгита е много мистична. Той има способността да изчиства, променя, защитава, стабилизира, лекува и подпомага израстването на всички живи организми. Той има и способността да пречиства водата от почти всички органични замърсители, метали, бактерии и болестотворни микроорганизми.

Шунгитът защитава от всички форми на негативизъм. Покрива като щит своя притежател и допуска до него само позитивни вибрации. Шунгитът работи на физическо, емоционално, ментално и духовно ниво.

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър