Ларимар клас ААА и сребро 925

  • 323.00лв.
Количество:

Ларимар от Доминиканската република клас ААА

Размер на камъните 6 мм

Перфектна обработка

дължина на гривната 19 см

сребро 925

Ларимар е нежен камък с мощна енергия. Той е чудесен кристал за разпознаване на сродната душа. Лекува негативната карма между сродните души и любовните партньори. Ларимар е камъкът, който отваря честната комуникация между сродните души. Идеален е за търсещите своята сродна душа и спомага за излекуването на връзки от предишни прираждания или сърдечни травми. Ларимар подпомага ясното и осъзнато говорене и слушане, като поставя на първо място партньора или връзката на първо място. Стабилизира новите връзки между сродните души.

Ларимар помага да имаме връзка със своите емоции балансирано, осъзнавайки ги с любов. Това е камък на любящата  и чиста комуникация

Ръчно изработени бижута от скъпоценни камъни, сребро 925, стомана, естествена кожа, дърво. Създадени с много любов за вас. Продуктите в каталога са единични бройки. Когато правите своята поръчка, трябва да знаете, че избраното бижу се изработва специално за вас.

Предлагаме и единични бройки мъниста от редки минерали - необработени диаманти, нумит, молдавит, тибетски тектит, магичен мерлинит, шунгит, турмалин, ларимар, жадеит, гагат, супер 7, ауралит, какоксенит, сапфир, кианит, танзанит, опал, тюркоаз, както и бижута и мъниста от обсидиан, оникс, аметист, цитрин, розов кварц, аметрин, яспис, карнеол, ахат, авантюрин, нефрит, рутилов кварц и много други.

Камъните са с доказано качество - внасяме своите материали от цял свят. Можете да ги откриете в подраздел "Полускъпоценни камъни" на раздел "Материали за бижута" в сайта.

Ако желаете сами да изработите своето бижу - можем да ви осигурим освен скъпоценни камъни и всички необходими елементи за изработката на гривна, колие и обеци. Материалите, между които можете да избирате са сребро 925, стомана, позлатени и посребрени елементи. Тях също можете да откриете в раздел "Материали за бижута".

За подготовката на всяка поръчка са необходими до три работни дни! Доставяме до всяка точка на света. При поръчка над 100 лв - доставката е безплатна.


Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър