Сапфири и сребро 925 - гривна

  • 329.00лв.
  • Наличност:1
  • Производител: Love&Life Jewelery
  • Модел: Сапфири и сребро 925 - гривна
Количество:

Сапфири - микрофасетирани 4 мм

сребро 925

дължина на гривната 20 см

Сапфирът е идеален скъпоценен камък за тези, които искат да насочат енергията си в ясно, позитивно мислене за постигане на целите. Освен това сапфирът е известен като камък на обвързаността и вярността. Често се носи в комбинация с диамант Носенето на сапфир, подарен от любим човек, означава, че връзката ще бъде вечна и партньорите ще имат дълбока привързаност един към друг. По традиция сапфирът се дава като подарък за петата или 45-ата годишнина от сватбата.

Среброто е чудесен метал за ментално, емоционално и физическо възстановяване и изчистване. Този благороден метал балансира и заземява. Среброто винаги се е свързвало с енергията на луната. И точно като лунната енергия нежно и внимателно премахва страхове, тревоги и стрес. Среброто в комбинация с кристали и скъпоценни камъни дава отлични резултати. 

Бижутата на Love&Life са бутикови - изработват се единични бройки. При избор на определен модел гривна, колие или обеци - ще получите специално изработени за Вас бижута.

Таблиците с размери са ориентировъчни. Изберете своя размер или посочете различни от изброените размери в коментар към поръчката.

Ако харесате определен модел гривна, например, но искате тя да бъде изработена с предпочитани от Вас скъпоценни камъни - не се колебайте да се свържете с нас. Ще създадем прекрасно бижу по Ваш вкус.

Освен избор на скъпоценни камъни, имате право и на избор на металните елементи на исканото от Вас бижу - можете да избирате между сребро 925, стомана, позлатени и посребрени метални елементи.

Благодарим за доверието!

Love&Life


Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър