Метеорит Муонуоналуста, сребро 925, планински кристал

  • 239.00лв.
Количество:

Метеорит Муонуоналуста - 8 мм

Планински кристал 12 мм

сребро 925  

Метеоритът Муонионалуста, открит в Швеция през 1906 г., е най-старият открит метеорит, влизащ в нашата атмосфера преди около 800 000 до 1 милион години.

 Метеоритът е пътувал през космоса повече от четири милиарда години, преди да падне на земята. Муонионалуста е част от ядрото на изчезнала планета, разрушена преди милиарди години по време на формирането на нашата Слънчева система. 

 Ключови думи за метеорит Муонионалуста: активиране на Кундалини, вътрешно зрение, духовно пробуждане, търпение и постоянство

Чакри: база, слънчев сплит, трето око

Елемент: Огън

Зодиакални знаци: Всички

Метеоритите могат да помогнат за еволюцията на човешкото съзнание. Те предоставят информация от други светове, свързана с бъдещето на нашата планета. Метеоритите помагат за духовния растеж, засилват психическите способности и често се използват за свързване със същества от други светове. 

Метеоритите през вековете са били почитани като свещени дарове от Бог или Вселената от много култури. Те са камъни с висока вибрация и са били използвани за подпомагане на духовния растеж, засилване на психическите способности и за свързване със същества от други светове. Астролозите са използвали тези камъни, за да дават по-точни прогнози при тълкуването на звездните карти.

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър