Лапис Лазули, содалит, сребро 925

  • 239.00лв.
  • Наличност:1
  • Производител: Love&Life Jewelery
  • Модел: Лапис Лазули, содалит, сребро 925
Количество:

Масивно колие от содалит, лапис лазули и сребро 925  сребро 999

дължина на колието 65 см

Висулка Лапис лазули 45 мм

мъниста содалит и лазурит 4 мм

Лазуритът  е символ на искренност, късмет и е отличен помощник в реализирането на плановете. В Египет са смятали лазурита за камък, който помага при общуването с Боговете. Древната индийска култура почитала лазурита като камък, укрепващ съзнанието, духа и тялото. В Европа приемали лазурита за символ на искренните отношения, благополучието и успеха. В наши дни лазурита се смята за камък, който може да освободи своя притежател от стари обиди, лоши мисли и постъпки. Лазуритът увеличава увереността, намалява тревожността и привлича успех и късмет.

Уникалните свойства на содалита били ценени още от древните инки. Те използвали камъка за изработване на амулети, украшения, статуетки.
Първото литературно описание на минерала датира от 1811 г и почти оттогава започнало неговото активно използване в Европа. Магове и медиуми вярвали в космическата енергия на камъка, неговата способност да оказва влияние върху съдбата на човек, да лекува и да засилва интуицията.
Бижутата от содалит дават вътрешна хармония и засилват интуицията. Камъкът дава сила, подрежда мислите и засилва волята. Собственикът на камъкът безпроблемно се движи към своята цел и я постига без особени усилия. Украшения от содалит увеличават  привлекателността на жените.
Според литотерапевтите содалитът влияе положително на сърдечно-съдовата система като намалява сърцебиенето и артериалното налягане.
Минералът нормализира и подобрява дейността на вътрешните органи, особено на щитовидната жлеза, намалява апетита и засилва имунната система.
Содалитът помага при неврози и депресии, премахва страха и неоснователните тревоги, чувството за вина и неувереността. Камъкът е в състояние да намали стреса и стабилизира емоциите.
Всяко бижу от содалит гарантира на собственика си успех, вътрешен покой, увереност в собствените сили. Особено подходящ е содалитът за представителите на хуманитарните специалности /юристи, лекари, учители/, студенти, бизнесмени и учени. На жените содалитът придава чар и помага при намирането на подходящия партньор.

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър