Ларимар, Иолит и сребро 999

  • 169.00лв.
  • Наличност:1
  • Производител: Love&Life Jewelery
  • Модел: Ларимар, Иолит и сребро 999
Количество:

Ларимар - 10мм, 8 мм

Иолит 4 мм - фасетиран

Сребро 925

Сребро 999

Ларимарът  е изключително рядък камък и находища от него има само на едно място в света – Доминиканската република.

Смята се, че Ларимарът е един от кристалите на Атлантида – камъни с голяма лечебна сила.

Ларимарът е много ефективен при панически атаки, страх, тревожност, депресия, фобии. Осигурява покой на всички нива – емоционално, ментално и физическо.

Кордиерит е официалното наименование на минерала. Йолит е търговското наименование на камъка, а "воден сапфир" е  алтернативно име, дадено на камъка.

Йолитът е камък на визията. Активира третото око и улеснява визуализацията и интуитивното прозрение. Когато всички чакри са в съответствие, това ще стимулира връзка с вътрешното познание. Това е шамански камък, който се използва в церемониите и се използва за безопасно извеждане от преживявания на тялото.

Използвайте и носете този камък, ако откриете същите модели, които се повтарят в живота ви. Ако се опитвате да намерите своя път психически, духовно физически духовно. Искате ли да прегърнете вътрешния си гений, използвайте йолит, за да помогнете на ума си да намери правилната посока в живота.

Йолитът е полезен за подобряване на зрението. Също така ще помогне, ако бъдете предизвикани от посоката. Използвайте го, когато се опитвате да намерите своя път. Йолит отклонява електромагнитните вълни от мобилен телефон, телевизори и компютри. Ако работите с тези предмети всеки ден, поддържайте иолит върху своя човек постоянно. Той стимулира паметта и подпомага дисбалансите на съня.

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър