Гривна от ахат, котешко око и сребро 925

  • 55.00лв.
  • Наличност:1
  • Производител: Love&Life Jewelery
  • Модел: Гривна от ахат, котешко око и сребро 925
Количество:

Ахат Драконови вени - 8 мм

Котешко око - 8 мм

Сребро 925 - 6 мм

Котешкото око се препоръчва при катаракта и глаукома. Премахва главоболие и лицева невралгия. Балансира ниския холестерол

Котешкото око ви кара да се чувствате уверени, щастливи и носи добър късмет. Камъкът стимулира интуицията. Играе особена роля при взимането на важни решения - помага да видим ясно нещата и изостря ума. С помощта на котешкото око можем лесно да видим двете страни на дадена ситуация или проблем. Увеличава концентрацията и способността за възприемане на нови знания.

Котешкото око е камък, който премахва негативната енергия от аурата и осигурява защита от психични атаки.

Среброто е чудесен метал за ментално, емоционално и физическо възстановяване и изчистване. Този благороден метал балансира и заземява. Среброто винаги се е свързвало с енергията на луната. И точно като лунната енергия нежно и внимателно премахва страхове, тревоги и стрес. Среброто в комбинация с кристали и скъпоценни камъни дава отлични резултати. 

Бижутата на Love&Life са бутикови - изработват се единични бройки. При избор на определен модел гривна, колие или обеци - ще получите специално изработени за Вас бижута.

Таблиците с размери са ориентировъчни. Изберете своя размер или посочете различни от изброените размери в коментар към поръчката.

Ако харесате определен модел гривна, например, но искате тя да бъде изработена с предпочитани от Вас скъпоценни камъни - не се колебайте да се свържете с нас. Ще създадем прекрасно бижу по Ваш вкус.

Освен избор на скъпоценни камъни, имате право и на избор на металните елементи на исканото от Вас бижу - можете да избирате между сребро 925, стомана, позлатени и посребрени метални елементи.

Благодарим за доверието!

Love&Life


Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър