Кианит, Хематит и сребро 925

  • 130.00лв.
  • Наличност:1
  • Производител: Love&Life Jewelery
  • Модел: love039287
Mercedes-Benz   Коледа идва с подаръци от Love&Life   Коледа идва с подаръци от Love&Life
Количество:

Нежна гривна от Кианит 8 мм, Хематит във формата на цвете, сребро 925. Дължина на гривната 18 см.

Бижутата се изработват в единични бройки. Когато изберете своята гривна или колие - те ще бъдат изработени специално за вас и по ваш размер.

Кианитът е камък на покоя и чистотата. Хематитът регулира кръвното налягане.

Кианитът е високоенергиен кристал – има способността да хармонизира всички чакри. Не абсорбира отрицателна енергия и няма нужда от почистване.

Синият кианит има много силни вибрации, които създават много бързи трансфери на енергия. Той може да преодолее емоционалните блокажи между хората и да помогне при изпращането на телепатична информация. Кианитът помага за възстановяването на енергийния баланс  и има способността да балансира системите в тялото.

Синият кианит е чудесен камък за лечители, защото създава щит около лечителя, провежда лечебна енергия и създава духовна енергия.

Енергията на кианита помага при общуване, защитава аурата и унищожава отрицателната енергия. Стимулира телепатията, интуицията, ясното сънуване. Възстановява енергийния баланс във всички чакри. 

Синият кианит намалява кръвното налягане и облекчава болката.

Кианитът е идеален за настройване и медитация. Мощно успокояващо средство за предаване и ускоряване на високочестотните енергии, стимулиращо психическите способности и интуицията. 

Кианитът мигновено подрежда чакрите и ефирните тела, пречиствайки пътищата и меридианите. Той възстановява енергията чи във физическото тяло и неговите органи.

Тъй като кианитът не задържа негативното, няма нужда от пречистване.

Психологически поощрява изричането на истината, преодоляването на страховете и блокажите. Насърчава себеизразяването и комуникацията. Премахва объркването и разсейва блокажите, илюзиите, гнева, безисходицата и стреса. 

В духовно отношение кианитът спомага да се разделите с идеята за сляпата съдба или неумолимата карма. Показва ролята на отделния индивид в създаването на причините и мерките, необходими за уравновесяване на миналото. Той улеснява процеса на духовно извисяване, тъй като привлича светлинното тяло към физическия свят и свързва висшия разум с най-високите честоти.


Бижутата на Love&Life са бутикови - изработват се единични бройки. При избор на определен модел гривна, колие или обеци - ще получите специално изработени за Вас бижута.

Таблиците с размери са ориентировъчни. Изберете своя размер или посочете различни от изброените размери в коментар към поръчката.

Ако харесате определен модел гривна, например, но искате тя да бъде изработена с предпочитани от Вас скъпоценни камъни - не се колебайте да се свържете с нас. Ще създадем прекрасно бижу по Ваш вкус.

Освен избор на скъпоценни камъни, имате право и на избор на металните елементи на исканото от Вас бижу - можете да избирате между сребро 925, стомана, позлатени и посребрени метални елементи.

Благодарим за доверието!

Love&Life

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Стандартни размери на пръстени

Можете да измерите обиколката на пръста си с лента и след това да я наложите върху линия. Това е обиколката на вашия пръст в мм.


Европа

САЩ

България

/обиколка в мм/

Диаметър в мм

11

6

51

16.0

14

7

54

17.0

17

8

57

18.0

20

9

60

19.0

23

10

63

20.0Стандартни размери на гривни:

размер на китката 
(в inches)

размер на гривната
(в inches)

размер на гривната
(в cm)


6-1/2"

7"

17.75 cm


6-3/4"

7-1/4"

18.50 cm


7"

7-1/2"

19.00 cm


7-1/4"

7-3/4"

19.75 cm


7-1/2"

8" up

21.50 cm


Стандартните размери на гривните са7" за жени и 8" за мъже. Приблизителниятразмер на китката се определя с шивашкиметър увит около китката, под кокалчетона китката.Стандартни дължини на колиета:

размер на колието
(в inches)

размер на колието
(в cm)

 

16"

40.60 cm

колие по врата

17-18"

43-45.70 cm

колие на ключицата

20"

50.80 cm

няколко см под ключицата

22"

55.90 cm

около деколтето

24"

61.00 cm

под деколтетоПрепоръчани