Гривна - колие от азезстулит, слънчев камък, турмалин, нумит, кехлибар, цитрин, андалусит, карнеол, злато 14 К

  • 1,690.00лв.
  • Наличност:1
  • Производител: Love&Life Jewelery
  • Модел: love2-23091
Mercedes-Benz   Коледа идва с подаръци от Love&Life   Коледа идва с подаръци от Love&Life
Количество:

Гривна - колие от рядък златен хималайски Азезтулит 13 мм, Нумит 8 мм, Турмалин 10 мм, балтийски кехлибар 4-6 мм, слънчев камък от Танзания - 5-9 мм, микрофасетиран карнеол 2 мм, фасетиран андалусит - 3-4 мм, фасетиран цитрин  4 мм, злато 14 К

Като колие с две навивки, като гривна с 5 навивки или като колие с дължина 80 см може да се носи.

Камъните са изключително редки и с отлично качество.

Азезтулит е рядък и събиращ светлина камък. Неговата изключително чиста вибрация - една от най-рафинираните в царството на минералите, резонира в най-високите честоти, които той отвежда към земята, за да подпомогнат духовната еволюция.

този кристал разширява съзнанието. Ако сте готови, може да го издигне заедно с вибрациите на по-висше ниво. Тъй като азезтулитът възбужда вашите трептения, помага самите вие да излъчвате положителни такива в полза на другите. Никога няма нужда от пречистване и е винаги зареден с енергия.

С азезтулита трябва да се внимава, ако не сте свикнали да работите в духовни светове или при високи честоти. Причиняваната от него вибрационна промяна е много силна и може да има неприятни странични ефекти, докато не се усвои изцяло. За това може да ви подготви използването на други духовни кристали, като аметрин и аквамарин. Но за да приемете тази промяна, трябва да отхвърлите старите модели и да завършите емоционалното прочистване. Матовите образци азезтулит са с по-малко финна вибрация и могат да бъдат полезна отправна точка преди работата с по-прозрачни форми.

Хималайският златен азезтулит стимулира дълбокото изцеление на клетъчно ниво чрез вливането на Златна светлина. Той предлага специална подкрепа за сърцето, белите дробове и храносмилателната система.

Хималайският златен азезтулит ви насърчава да имате смелостта да създавате и носи радост, тъй като отваря портала на висше духовно осъзнаване.

Този камък носи чистия Златен лъч на духовната светлина в тялото. Засилва вътрешното зрение и улеснява съвместното създаване с Душата на света. Червените включвания в този камък са склонни да задълбочават енергиите, като засилва сексуалността.

Андалузит, познат още като Хиастолит или Кръстов камък
Андалузит е силен, предпазващ камък. В древни времена бил използван за отблъскване на лоши пожелания и клетви, притежава свойството да превръща разногласията в хармония и помага за разрешаване на проблеми и при промяна. Това е креативен камък със сила да разсейва негативните мисли и чувства. Хиастолитът е портал към мистериите и способства за пътуванита извън тялото. Той може да даде обяснение на мистериозни събития.
Психологически андалузитът разпръсква илюзиите и тушира безпокойствата, дава ви способността да се изправите срещу реалността, избавя ви от остарелите модели и условности.
По отношение на ума андалузитът помага за разрешаване на проблемите чрез засилване на аналитичните способности, на емоционално ниво - премахва чувството за вина и стабилизира емоциите. Той поддържа духа по време на болест или травма, призовавайки покровителстващите сили. Помага и за настройването към предопределението на духа.
Андалузитът намалява треската, спира кървенето и понижава свръхкиселинността, лекува ревматизъм и подагра.
Цветовите разновидности на турмалина са повече от петдесет. По какво се различават и какви са свойствата на този загадъчен камък?
Турмалинът е познат от древни времена.  Византийците го носели в златен обков, а в Русия бил на особена почит. Именно турмалин бил подарен на императрица Екатерина II от шведския крал и всъщност тя не е била единствената руска императрица, притежаваща турмалин. Турмалин с размер 500 карата украсявал короната на императрица Ана.
Различните цветове на турмалина не се различават много по своите свойства.
Черният турмалин притежава особени магически свойства. Той не отдава или приема енергия, а образува защитно поле около своя притежател, което го пази от всякакви злонамерени въздействия. Смята се, че черният турмалин понижава стреса, успокоява, спомага за запазване на позитивизма дори в сложни ситуации.
Зеленият турмалин въздейства благоприятно на нервната система, сърцето и психиката. Спомага за възстановяване на вътрешната хармония и разкриване на творческите способности. Възстановява съня, премахва безпокойството, спомага за намирането на оптимално решение на всеки проблем.
Турмалин Параиба  - цветът на този турмалин варира от изумруден до син. Този турмалин се добива в провинция Параиба в Бразилия, откъдето идва и името му.
Смята се, че този камък помага на всеки да се свърже със самия себе си и да достигне до дълбините на подсъзнанието.
Розовият турмалин привлича любов и учи своя притежател да обича себе и да бъде в хармония със себе си. Камъкът дава спокойствие и премахва неприятните емоции.
Динен турмалин – червени, зелени и бели ивици. Смята се, че този камък пробужда в своя собственик състрадание, мекота, умение да прави компромиси. Помага да разбираме по-добре хора и ситуации и ясно да изразяваме своите намерения. Камъкът укрепва нервната система, намалява напрежението и премахва депресията.
Японски учени провели проучване и доказали неоспоримо лечебните свойства на турмалина. Научните изследвания потвърдили, че турмалинът притежава особено електромагнитно поле, което влияе благотворно на човешкото здраве. 
Древните лекари предписвали кехлибар за главоболие, сърдечни проблеми и артрит.
Кехлибарът е мощен лечител. Извлича болестите от тялото и насърчава ревитализацията на тъканите. Изпълва организма с жизненост.
Поглъщайки болка и отрицателна енергия, Кехлибарът позволява на тялото да се балансира и  лекува. 
Лекува стомаха, далака, бъбреците, пикочния мехур, черния дроб и жлъчния мехур, облекчава ставни проблеми и укрепва слузните мембрани. Използвайте кристална вода за заздравяване на рани, тъй като тя е отличен естествен антибиотик.
Слънчевият камък е изпълващ с веселие и светлина кристал. Носи радост от живота и добри чувства, извисява интуицията. Ако съществуването ви е загубило своята сладост, слънчевия камък ще я възстанови и ще ви помогне да се възпитате в този дух. Пречиствайки всички чакри и внасяйки светлина и енергия, той позволява на истинската ви същност да блести от щастие. Традиционно осъществява връзка с доброжелателните богове и с изпълнената с късмет и добруване съдба. Това е алхимичен камък, който създава задълбочена връзка със светлината и с възстановяващата сила на Слънцето както по време на медитация, така и в ежедневието.
Слънчевият камък е изключително полезен за премахване на "закачилите се" други хора - без значение дали е към чакрите или е към аурата. Това може да се отнася до менталното или емоционалното ниво и може да идва от властни родители, деца или любовници. Действието на тези "куки" източва вашата енергия. Слънчевият камък меко връща въздействието към другия човек и е изключително полезен при разкъсването на тези връзки. Дръжте го постянно в себе си, ако имате проблем да казвате "не"  и постоянно правите жертви за другите. Премахвайки лошото влияние той способства за използване на собствените сили, независимост и жизненост.
Емоционално камъкът действа като антидепресант и разсейва черните мисли. Особено ефективен е при сезонни емоционални смущения, внася светлина в зимната тъга. Премахвайки забраните и натрапчивите мисли, слънчевия камък преобръща чувството на провал и увеличава себеуважението и увереността. Даже най-закоравелия оптимист се повлиява от слънчевия камък.
Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Стандартни размери на пръстени

Можете да измерите обиколката на пръста си с лента и след това да я наложите върху линия. Това е обиколката на вашия пръст в мм.


Европа

САЩ

България

/обиколка в мм/

Диаметър в мм

11

6

51

16.0

14

7

54

17.0

17

8

57

18.0

20

9

60

19.0

23

10

63

20.0Стандартни размери на гривни:

размер на китката 
(в inches)

размер на гривната
(в inches)

размер на гривната
(в cm)


6-1/2"

7"

17.75 cm


6-3/4"

7-1/4"

18.50 cm


7"

7-1/2"

19.00 cm


7-1/4"

7-3/4"

19.75 cm


7-1/2"

8" up

21.50 cm


Стандартните размери на гривните са7" за жени и 8" за мъже. Приблизителниятразмер на китката се определя с шивашкиметър увит около китката, под кокалчетона китката.Стандартни дължини на колиета:

размер на колието
(в inches)

размер на колието
(в cm)

 

16"

40.60 cm

колие по врата

17-18"

43-45.70 cm

колие на ключицата

20"

50.80 cm

няколко см под ключицата

22"

55.90 cm

около деколтето

24"

61.00 cm

под деколтетоПрепоръчани