Зелен слънчев камък и сребро 925

  • 70.00лв.
  • Наличност:1
  • Производител: Love&Life Jewelery
  • Модел: love58493874
Mercedes-Benz   Коледа идва с подаръци от Love&Life   Коледа идва с подаръци от Love&Life
Количество:

Колие от зелен слънчев камък 6 мм и сребро 925. Дължина на колието 45 см.

Слънчевият камък е изпълващ с веселие и светлина кристал. Носи радост от живота и добри чувства, извисява интуицията. Ако съществуването ви е загубило своята сладост, слънчевия камък ще я възстанови и ще ви помогне да се възпитате в този дух. Пречиствайки всички чакри и внасяйки светлина и енергия, той позволява на истинската ви същност да блести от щастие. Традиционно осъществява връзка с доброжелателните богове и с изпълнената с късмет и добруване съдба. Това е алхимичен камък, който създава задълбочена връзка със светлината и с възстановяващата сила на Слънцето както по време на медитация, така и в ежедневието.

Слънчевият камък е изключително полезен за премахване на "закачилите се" други хора - без значение дали е към чакрите или е към аурата. Това може да се отнася до менталното или емоционалното ниво и може да идва от властни родители, деца или любовници. Действието на тези "куки" източва вашата енергия. Слънчевият камък меко връща въздействието към другия човек и е изключително полезен при разкъсването на тези връзки. Дръжте го постянно в себе си, ако имате проблем да казвате "не"  и постоянно правите жертви за другите. Премахвайки лошото влияние той способства за използване на собствените сили, независимост и жизненост.

Емоционално камъкът действа като антидепресант и разсейва черните мисли. Особено ефективен е при сезонни емоционални смущения, внася светлина в зимната тъга. Премахвайки забраните и натрапчивите мисли, слънчевия камък преобръща чувството на провал и увеличава себеуважението и увереността. Даже най-закоравелия оптимист се повлиява от слънчевия камък.

Среброто е чудесен метал за ментално, емоционално и физическо възстановяване и изчистване. Този благороден метал балансира и заземява. Среброто винаги се е свързвало с енергията на луната. И точно като лунната енергия нежно и внимателно премахва страхове, тревоги и стрес. Среброто в комбинация с кристали и скъпоценни камъни дава отлични резултати. 

Бижутата на Love&Life са бутикови - изработват се единични бройки. При избор на определен модел гривна, колие или обеци - ще получите специално изработени за Вас бижута.

Таблиците с размери са ориентировъчни. Изберете своя размер или посочете различни от изброените размери в коментар към поръчката.

Ако харесате определен модел гривна, например, но искате тя да бъде изработена с предпочитани от Вас скъпоценни камъни - не се колебайте да се свържете с нас. Ще създадем прекрасно бижу по Ваш вкус.

Освен избор на скъпоценни камъни, имате право и на избор на металните елементи на исканото от Вас бижу - можете да избирате между сребро 925, стомана, позлатени и посребрени метални елементи.

Благодарим за доверието!

Love&Life

Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Стандартни размери на пръстени

Можете да измерите обиколката на пръста си с лента и след това да я наложите върху линия. Това е обиколката на вашия пръст в мм.


Европа

САЩ

България

/обиколка в мм/

Диаметър в мм

11

6

51

16.0

14

7

54

17.0

17

8

57

18.0

20

9

60

19.0

23

10

63

20.0



Стандартни размери на гривни:

размер на китката 
(в inches)

размер на гривната
(в inches)

размер на гривната
(в cm)


6-1/2"

7"

17.75 cm


6-3/4"

7-1/4"

18.50 cm


7"

7-1/2"

19.00 cm


7-1/4"

7-3/4"

19.75 cm


7-1/2"

8" up

21.50 cm


Стандартните размери на гривните са7" за жени и 8" за мъже. Приблизителниятразмер на китката се определя с шивашкиметър увит около китката, под кокалчетона китката.



Стандартни дължини на колиета:

размер на колието
(в inches)

размер на колието
(в cm)

 

16"

40.60 cm

колие по врата

17-18"

43-45.70 cm

колие на ключицата

20"

50.80 cm

няколко см под ключицата

22"

55.90 cm

около деколтето

24"

61.00 cm

под деколтето



Препоръчани