Бутикови бижута Love&Life

Цитрин, естествена кожа, дърво, лава, жадеит, оникс – това са част от материалите, от които Love&Life създаде за Вас уникални бижута.

Цитринът, като камък на успеха и парите, е един от любимите камъни на голяма част от дамите. Бижутата с цитрин носят слънчево настроение и повишават оптимизма на своя собственик.

Естествената кожа и дървото дават усещане за топлина и мекота. Колието от дърво, независимо от дължината си, е предпочитан аксесоар през студените зимни месеци.

Бутикови бижута Love&Life   Бутикови бижута Love&Life   Бутикови бижута Love&Life

Жадеитът придава финес на всеки делови костюм, а ониксът – като силен защитен камък – увеличава стабилността и увереността на своя притежател.

Лавата излиза от недрата на земята. Тя е силен заземяващ камък. Дава усещане за сигурност и увереност.

Лазуритът е камък, който има своите почитатели от дълбока древност. В миналото  този камък е бил по-скъп от златото. За особени заслуги и изключителни прояви на смелост владетели са удостоявали свои поданици с лазурит. 

Това е камъкът на гърлената чакра. Добре е да носите лазурит преди важни делови преговори. Смята се, че лазуритът, както и малахитът, носят успех в бизнеса.

Бутикови бижута Love&Life   Бутикови бижута Love&Life   Бутикови бижута Love&Life

Бижутата от планински кристал са предпочитани от много дами за едно от най-важните събития в живота – сватбата. Планинският кристал е символ на нежност и чистота. 

Амазонитът е камъкът на смелите. Той премахва успешно тревога и страх. Елиминира напрежението и дарява своя собственик с покой и ясна мисъл.

Love&Life създаде за Вас уникални бижута, които се превръщат в неразделна част от  елегантната визия на всяка дама. 

Ако желаете да поръчате изработка на колие, гривна и обеци от предпочитан от Вас полускъпоценен камък – моля, свържете се с нас на посочените в сайта данни за контакт. 

  • Публикувана в: Блог - новини
  • Created Date: 2017-01-18
  • Видяна: 801
  • Коментари: 0
Tags:

Оставете коментар