Бустамит и Сугилит от Южна Африка - 5,1 гр

  • 369.00лв.
  • Наличност:1
  • Модел: love101210
Mercedes-Benz   Коледа идва с подаръци от Love&Life   Коледа идва с подаръци от Love&Life
Количество:

Изключително рядка комбинация от  Бустамит и Сугилит от Южна Африка - 5,1 грама.

Размери  2,6 - 1,9 - 0,7 см

Цената е за един брой.

Бустамит е рядък камък, ценен от колекционерите заради своите силни метафизични свойства. Това е камък талисман. Смята се, че осигурява на своя притежател абсолютна защита и невероятен късмет.

Известен е и като камък на щастието. Ще ви покаже как можете да разрушите стените между себе си и останалия свят, така че да откриете истинския смисъл на щастието.

Лечебните енергии на този камък ще вдъхнат усещане за единство с всичко на този свят.

Той ще насърчи творческата енергия, добрите мечти, артистичното въображение и чистата радост.

Можете също да използвате този камък за  медитация, когато искате да се свържете или да общувате с вашите духовни водачи и ангели пазители.

Смята се също, че този камък стимулира физическата жизненост и сексуалната енергия!

Бустамитът е отличен камък за използване и в енергийните дейности.

Тъй като това е чудесно помощно средство за медитация, то може да ви осигури безопасно и свещено място, където лесно можете да се свържете с красотата и съвършенството на тази вселена.

Бустамитите ще ви донесат спокойствие и релакс винаги, когато се чувствате прекалено стресирани или притеснени.

Това ще ви помогне да запазите физическото, емоционалното, умственото и духовното си равновесие, като премахнете всички енергийни блокажи.

Бустамит излъчва радостна енергия, която ще стимулира вашата креативност и въображение.

Той ще ви подкрепи в мечтите ви и ще ви помогне при освобождаването от емоционален багаж.

Известно е, че бустамитът е много полезен при лечението на нарушения на кръвообращението. Това е камък, който може да облекчи главоболието ви.

Лечебните енергии на Бустамит могат да помогнат за балансиране на вашата ендокринна система и за лечение на сексуална дисфункция.

Смята се също, че бустамитът лекува проблеми с дишането и проблемни състояния, които засягат косата, ноктите и кожата.

Бустамитът е добър и за успокояване на всякакви състояния, свързани със стрес, страх и депресия.

Вибрациите на Бустамит могат да помогнат за привличането на пари. Смята се, че не само привлича продажби и нови клиенти, ако управлявате бизнес, но и привлича хора, които имат изобилие от богатство.

Енергиите на Бустамити ще ви накарат да се чувствате сигурни и обичани независимо дали сте в романтична връзка или не.

Това ще повдигне емоциите ви, така че ще можете да оцените подаръка, който имате с човека, когото обичате.

Този камък ще ви вдъхнови да имате повече радост, щастие, мир и оптимизъм във връзката си.

Това ще ви насърчи да бъдете по-креативни във всички области на живота си, особено с романтичните си занимания, така че да можете да изпитате щастие с любимия човек.

Енергиите на Бустамит са щастливи, игриви, леки и радостни. Този камък ще ви помогне да интегрирате тези енергии във вашето същество и във вашата връзка.

Бустамит ще ви вдъхнови да свържете с вътрешното си дете, за да можете по-добре да се наслаждавате на своите преживявания в живота и в любовта.

Има прекрасно успокояващо действие, което ще успокои сърдечната ви чакра. Той също така ще изчисти всички застояли енергии в сърцето ви.

Ако искате да разрешите личните си проблеми, които ви причиняват болка или стрес, просто винаги носете в себе си парче Бустамит.

Дръжте го в стаята си, за да прочистите дълготрайните отрицателни енергии. Можете също така да го носите като бижу, за да сте сигурни, че енергията му винаги е във вашето аурично поле.

Сугилитът помага за повишаване на физическата издръжливост. Използвайте този камък за подпомагане на лечението при дефицит на желязо, както и при затруднено дишане или други здравословни предизвикателства, свързани с белите дробове. Полезен е при анемия, астма и алергии. Този камък има хармонизиращ ефект върху нервите и мозъчната функция. Той помага при епилепсия, дислексия, аутизъм и синдром на Аспергер.

Сугилитът ще насърчи възстановяването от инфекция и вируси. Този камък засилва функцията на епифизата и хипофизата. 

Сугилитът е полезен за противодействие на кошмарите, безсънието и други нарушения на съня. Предлага ви спокойствие и може да помогне за освобождаване от страхове.

Сугилитът подобрява способността да се изправяте срещу неприятните неща. Той разтваря напрежението в душата, облекчава скръбта и мъката и помага при страх, параноя и шизофрения.

Това е камък на сърцето и помага за лечение на емоционални травми. Полезен е за осиновени деца, които се чувстват отхвърлени от родителите си. Сугилитът е отличен за деца, на които им е трудно да общуват. 

Това е мощен любовен камък, който избягва сантименталността във връзките, като същевременно насърчава ангажираността в добри и лоши времена. Носете сугилит, за да привлечете сродни души и да насърчите любовта към живота и вярата в присъщата доброта на хората.

Сугилитът ви помага да  обичате и да бъдете обичани. Използвайте този камък, за да развиете истинско разбиране за откъсването, което може да ви помогне да развиете здравословни взаимоотношения, след като осъзнаете непостоянната природа на реалността. Този камък ще ви помогне да трансформирате обезпокоителни емоции или остарели вярвания, особено що се отнася до връзката ви с другите.

Сугилитът ви помага да преодолеете безнадеждността. Той ви напомня, че можете да постигнете всичко, за което можете да мечтаете, и ви дава сила и смелост да проявите тези мечти. Идеален е за онези хора, които са склонни да изпадат в негативно мислене или които нямат увереност в своите способности.

Сугилитът е полезен за противодействие на кошмарите, безсънието и други нарушения на съня. предлага ви спокойствие и може да помогне за успокояване на нервите и освобождаване от притеснения. Той помага на прошката и премахва враждебността.

Sugilite ви позволява да се справяте и да преодолявате конфликти, без да правите компромиси. Той помага да се намерят решения, които се основават на споразумение и не поставят другата страна в неравностойно положение. Сугилитът ви помага да се освободите от миналото и да продължите напред по положителен начин. Този камък отклонява негативните мисли, проектирани от другите и от вас самите. Трансмутационната сила на този камък трансформира негативните системи от вярвания, като нежно ви насочва към по-полезни системи от вярвания. Енергията на Сугилит успокоява безмилостното вътрешно бърборене и приканва към мир и спокоен ум.

Сугилитът е мощен камък за отваряне на третото око и етерните чакри. Той активира вътрешното зрение и ви отваря за вашите най-съкровени мотивации, мисли и убеждения. Ярките, живи цветове на сугилит отварят горните чакри, за да ви позволят да се свържете с мечтите си. По-тъмните цветни камъни ви помагат да заземите тези мечти в реалност и да запазите вашата твърдост в преследването им.

Сугилитът е добър за хора, които смятат, че просто не се вписват никъде. Също така помага на тези, които страдат от параноя, шизофрения и аутизъм, помага им да се приземят в настоящата реалност.

Сугилит ви помага да поддържате собствената си гледна точка. Насърчава ви да живеете в съответствие с вашата вътрешна истина и да не позволявате да бъдете отклонени от нея, било чрез натиск или убеждаване. Този камък ви помага, когато искате да си припомните минали животи, той поддържа баланса между физческия и духовния свят. Сугилитът насърчава личната трансформация. Използвайте го, за да подобрите медитативните си практики.

Сугилитът ви помага да повярвате във възможностите на живота. Помага ви да си представите нещо различно от това, което преживявате в момента, предлагайки надежда и оптимизъм за по-добро бъдеще. Този камък може да помогне за отблъскване на негативизма и за запълване на аурата ви с високочестотна светлина.

Сугилитът ви учи как да живеете честно  и напомня на душата причините, заради които сте тук. Този камък ви помага да намерите отговорите, които всеки си задава в даден момент. „Защо съм тук?“, „Кой съм аз всъщност?“. Този камък ще ви предпази от шок, травма и разочарования. Той помага на високочувствителните хора и работниците на светлината да се адаптират към вибрациите на земята, без да се затъва в подробности.

Сугилитът е един от любовните камъни, донасящ енергията на лилавия лъч на земята. Той представлява духовна любов и мъдрост. Сугилитът вдъхновява духовното осъзнаване и насърчава способността ви за канализиране.

Сугилит отваря, изчиства и балансира каналите на Кундалини и чакрите на Кундалини. 

Този камък улеснява живота в настоящето, а не в миналото или бъдещето. Този камък надхвърля границите на времето, лекува тялото чрез ума и кармичното изцеление.  Сугилит настройва вашата лична вибрация към тази на Земята и планетарната мрежа на ума. Сугилитът балансира лявото и дясното полукълбо на мозъка.


Напишете мнение

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Стандартни размери на пръстени

Можете да измерите обиколката на пръста си с лента и след това да я наложите върху линия. Това е обиколката на вашия пръст в мм.


Европа

САЩ

България

/обиколка в мм/

Диаметър в мм

11

6

51

16.0

14

7

54

17.0

17

8

57

18.0

20

9

60

19.0

23

10

63

20.0Стандартни размери на гривни:

размер на китката 
(в inches)

размер на гривната
(в inches)

размер на гривната
(в cm)


6-1/2"

7"

17.75 cm


6-3/4"

7-1/4"

18.50 cm


7"

7-1/2"

19.00 cm


7-1/4"

7-3/4"

19.75 cm


7-1/2"

8" up

21.50 cm


Стандартните размери на гривните са7" за жени и 8" за мъже. Приблизителниятразмер на китката се определя с шивашкиметър увит около китката, под кокалчетона китката.Стандартни дължини на колиета:

размер на колието
(в inches)

размер на колието
(в cm)

 

16"

40.60 cm

колие по врата

17-18"

43-45.70 cm

колие на ключицата

20"

50.80 cm

няколко см под ключицата

22"

55.90 cm

около деколтето

24"

61.00 cm

под деколтето